Appartementen LordPirovac - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Familiehuis op de eerste rij aan zee aan het strand in Pirovac. Er zijn 7 appartementen, waarvan sommige 4 en sommige 3 sterren. Bijna alle appartementen, met uitzondering van één studio-appartement, hebben uitzicht op de zee en het strand voor het huis. De terrassen zijn groot en ruim, ze hebben dakpanelen als schaduwbescherming en bieden het comfort om te genieten van het uitzicht op de zee en de omliggende eilanden. In de tuin bieden wij voor onze gasten: strandstoelen, gasgrill, douche en toilet voor onze gasten. De tuin is sinds vorig jaar onlangs gerenoveerd, een stedelijk tintje met steen die harmonie en puurheid uitstraalt, een kunstwerk - de Windroos bij de ingang van de tuin, een discreet gesmeed hek dat een panoramisch uitzicht biedt op dat stukje paradijs. Alle gasten ontvangen bij vertrek 1 liter extra vergine olijfolie cadeau, die in het appartement op hen wacht: een fles Studene, een fles 0,7 dcl extra vergine olijfolie en 0,7 dcl binnenlandse walnoot om te proeven en te genieten terwijl u aan het jaarlijks. Omdat het jaarlijkse hedonisme moet zijn, en de rest zijn verhalen!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Toeristenbelasting is bij de prijs inbegrepen. Er is geen betaling voor het gebruik van airconditioning, geen betaling voor de eindschoonmaak, d.w.z. - afgezien van de huurprijs zijn er geen extra kosten. Een vooruitbetaling van 25% van het totaalbedrag heeft de voorkeur. Roken is toegestaan op de terrassen van elk appartement. Huisdieren zijn toegestaan tegen een toeslag van € 5 voor kleine rassen en € 10 voor middelgrote en grote rassen. Het is mogelijk om een ligplaats voor een boot en een plek om een boottrailer te stallen te verkrijgen tegen een meerprijs van € 10,- per stuk. Omdat er 7 appartementen zijn, heeft elk individueel appartement huisregels, en wij verzoeken u vriendelijk deze te volgen! Dit zou betekenen dat er van middernacht tot zeven uur in de ochtend geen lawaai en drukte is, zodat u, maar ook de gasten om u heen, een goede herinnering aan het jaarlijkse evenement zullen hebben. Onze slogan is: Omdat het leuk voor ons is, en jij naar ons toe komt, zodat het ook zo voor jou kan zijn :) 5, Voor verdere vragen kun je schrijven naar: Mail, Whatsapp, Viber, normaal bellen, SMS, iMessage , Google Maps of wat dan ook blij voor je We zijn hier voor jou!
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 200 m
  • Apotheek: 200 m
  • Bank: 200 m
  • Postkantoor: 200 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 200 m
  • Treinstation: 200 km
  • Vliegveld: 500 km
  • Haven: 200 m
  • Sportactiviteiten: 100 m
  • Discotheek: 100 m
  • Casino: 10 km
  • Nationaal Park: 20 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Lord
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 5 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Písek,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Januari 1970
Alles is hier geweldig

We gaan bijna elk jaar naar apt Lord en alles is hier altijd geweldig. We waren hier ongeveer 10 keer. We woonden in een apt ID: 47431, ID: 47432, ID: 47434. Ze zijn allemaal geweldig. Zeer aardige gastheer, mooie apt en prachtige omgeving.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Lord, Augustus 2018
Divan rust

In de periode van 20.08. tot 26.08.2018. Ik was met mijn vrouw op vakantie in de appartementen van Lord in Pirovac! Ik heb echt alleen maar lof voor hen, van het versieren van de appartementen, vriendelijkheid, in de buurt van de zee (een paar stappen), het strand schoon en netjes, heeft veel inhoud! Dubbele espresso en koffie met koude melk 20 kn, goedkoper dan in ZG. De stad Pirovac is rustig, schoon, comfortabel om te lopen! Mijn vrouw en ik hebben tot nog toe niet zo'n aangename en ontspannen vakantie gehad! We komen ook terug en gebeuren, en iedereen die besluit deze appartementen te bezoeken, maakt geen fout! Nogmaals bedankt voor een fijne vakantie!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Pirovac,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Lord, Juli 2016
Rustig en aangenaam verblijf in Pirovac!

Lieve familie Meic - Sidić, Wij willen u bedanken voor de prettige en prachtige verblijf in uw appartement. Appartement heeft onze verwachtingen voldaan, vanaf de planning tot de ligging van het appartement, dat is in het centrum van Pirovac, dicht bij de zee. We hadden een aangename en warme zomer! 🙂 Met vriendelijke groet!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
pruim

Hartelijk dank voor de goede woorden, een uitstekende beoordeling en de brandewijn ;-) Groeten!

Toon alle beoordelingen
Josip Meić - Sidić Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Dag iedereen. Mijn naam is Josip, ik ben 66 jaar oud en mijn vrouw en ik zijn al ruim 35 jaar actief in de verhuur en catering. Ik ben geen polyglot, maar ik probeer een zeer behulpzame en vriendelijke gastheer te zijn. Ik beloon elke gast met veel plezier met onze huisgemaakte producten, namelijk extra vergine olijfolie en zelfgemaakte walnoten.

De advertentie Appartementen Lord heeft 83316 keer bekeken sinds 09.03.2015.