Appartementen MobilePirovac - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 50 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Pirovac en De regio Sibrenik!
Beschrijving van de woning

Een stijlvol en zorgvuldig gepland kamp voor de meest veeleisende vakanties. In de omhelzing van olijven rond het kamp zul je één zijn met de natuur. Het goed onderhouden kiezelstrand ligt op 70 meter afstand en het dichtstbijzijnde stadje Pirovac ligt op slechts een paar minuten lopen. Het kamp heeft 15 nieuwe huizen met airconditioning met digitale tv-kanalen, een groot terras met een eethoek, een extra zomerkeuken. Het kamp heeft ook een aanhangwagen, tenttenten. Het is ook mogelijk om het hele jaar door een perceel te huren. De huizen zijn ook te koop. In het kamp kun je fietsen, e-bikes, e-scooters, vierwielaandrijving, auto, boten (verschillende types) huren. We bieden de mogelijkheid om een boot in kleur aan te meren.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Registratie is mogelijk na 16 uur (later aankomen is vereist), check-out is maximaal 10 uur. 50% van de prijs dient uiterlijk 60 dagen voor aankomst te worden betaald, de andere 50% 3-5 dagen voor aankomst. Annulering tot 60 dagen is gratis, binnen 60 dagen is 50%, maar de show is 100%.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 800 m
  • Apotheek: 800 m
  • Tankstation: 90 m
  • Haven: 1 km
  • Nationaal Park: 3 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
In het kamp is er een café-bar met verschillende soorten fast food-keuzes. Voor de grootste kindervreugde hebben we gezorgd voor de speeltuinen op de kinderspeelplaats. Voor ontspanning is er een zwembad met verwarmd zeewater, golven en een fontein waarrond de ligstoelen worden gelegd. In het kamp is er een barbecue voor liefhebbers van barbecues en picknicken buiten. Huizen hebben tv-kanalen, WiFi is beschikbaar op de camping. U kunt elektrische fietsen, retro ski-scooters, babybedjes en babyvoeding krukken huren. Voor fitnessliefhebbers is er ook een kleine straatfitness. Parkeerplaatsen zijn gratis. Kleine huisdieren (tot 5 kg) in het huisje zijn toegestaan, terwijl in tenten en opleggers op de percelen niet de grootte van het huisdier beperkt is.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Mobile
Suzana Nešović Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Mobile heeft 13638 keer bekeken sinds 06.03.2018.