Villa Antares Pisak - Regio Split

prijs vanaf € 50 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Pisak en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Villa Antares Pisak ligt op slechts 5 meter van de zee en biedt een ontspannen vakantie in harmonie met natuur, zee en zon. De villa biedt plaats aan maximaal 17 personen in 4 verschillende appartementen. Elk appartement is afzonderlijk te huur, evenals de hele villa. Alle appartementen zijn recentelijk gerenoveerd en modern ingericht, met eigen terrassen of balkons met uitzicht op zee. De afmetingen van de appartementen zijn verschillend: Penthouse apt. A1 voor 4 + 1 personen, middelste appartement A2 voor 4 + 1 personen, gelijkvloers appartement met twee terrassen A4 voor 4 personen en Studio apt. A3 voor 2 + 1 personen. Gasten kunnen gebruik maken van het grote terras op de begane grond met ligstoelen en buitendouche, barbecue en parkeerplaats voor de auto. Gelegen in het hart van Dalmatië, is de villa ideaal voor familie- en andere bijeenkomsten, met de mogelijkheid van dagtochten naar eilanden en beroemde steden. Als u een actieve vakantie beoefent, zijn wandelen op Biokovo, kajakken, raften, zip-line en anderen slechts een paar minuten rijden van de villa. Het milde mediterrane klimaat zorgt voor een aangenaam verblijf van maart tot eind oktober.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
* Om de reservering te bevestigen is het noodzakelijk om 30% van het totale bedrag van de reservering vooraf te betalen op de bankrekening en de rest van het bedrag bij aankomst in contanten of door storting op de bankrekening uiterlijk 15 dagen voor aankomst en afhankelijk van het bedrag van de reservering. * Aankomst in het appartement is mogelijk vanaf 15.00 uur en vertrek tot 10.00 uur. * Gelieve de dag voor aankomst op de hoogte te worden gebracht van de geschatte aankomsttijd om het ophalen en de sleuteloverdracht te regelen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
* In geval van annulering meer dan 30 dagen voor aankomst, volgt een volledige terugbetaling van het voorschot, uitzonderlijk in geval van reisbeperkingen vanwege het Corona-virus en eerder. * Bij annulering meer dan 15 dagen voor aankomst is de terugbetaling 50% van het betaalde bedrag
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 10 km
  • Apotheek: 5 km
  • Bank: 10 km
  • Tankstation: 5 km
  • Treinstation: 40 km
  • Vliegveld: 55 km
  • Haven: 2 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Als u geïnteresseerd bent in het verkennen van de nabijgelegen stranden, voorzien wij u graag van een boottocht en als u van plan bent om uw eigen boot mee te nemen, neem dan contact met ons op en wij zorgen voor een ligplaats voor een boot voor het huis. Wij organiseren reizen volgens uw wensen en arrangement met vervoer naar Dubrovnik, Medjugorje, Zadar, naar de beroemde Krka watervallen ... wijnreizen. Vier je een verjaardag, huwelijksjubileum of wil je een geliefde verrassen, dan zijn wij beschikbaar voor de organisatie.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Villa Antares
Vedrana Nazlić Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Villa Antares heeft 22921 keer bekeken sinds 16.01.2021.