Villa Vinkovi DvoriPisak - Regio Split

prijs vanaf € 140 per nacht
Beschrijving van de woning

House Vinkovi Dvori ligt op een kleine en rustige plek in Pisak aan de Dalmatische kust, tussen Omis en Makarska, op slechts 40 km van Split. De Vinkovi Dvori is geschikt voor maximaal 8 personen en bestaat uit twee ruime verdiepingen, elk met een groot terras voor een verblijf van een volledige dag, een modern uitgeruste keuken en woonkamer, een badkamer met een massagedouche, twee comfortabele en luchtige kamers, airconditioning, WiFi, LED-tv en SAT antenne, veilige ... Het appartement op de begane grond heeft een ruim en gemeubileerd terras met grill. Het appartement op de eerste verdieping heeft een ruim en gemeubileerd terras met een prachtig uitzicht op de zee en het eiland Brac. Verschillende prachtige stranden net onder het huis Vinkovi Dvori, ongeveer 200 trappen, staan bekend om hun kristalheldere en heldere zee, terwijl liggend op kiezels en kiezels elke gast een ideale gelegenheid biedt om de hele dag te baden, te ontspannen en te genieten van de zon en de zee vakantie.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Prijzen zijn voor 8 personen: Aankomst: zaterdag vanaf 15:00 uur Vertrek: zaterdag tot 09:00 uur Betalingscondities: - 30% vooraf bij de bevestiging van de reservering - 70% bij aankomst Annuleringsvoorwaarden en restituties: - in geval van annulering 120 dagen vóór de boekingsdatum zullen wij 100% restitueren - In geval van annulering van de reservering 60 - 119 dagen voor de reservering, betalen wij 50% terug - In geval van annulering van de reservering 59 dagen of minder voor de reservering, zullen wij niet vergoeden - in geval van annulering, kunnen ongebruikte betaalde bedragen het volgende jaar worden gebruikt
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 800 m
  • winkel: 800 m
  • Restaurant: 800 m
  • Dokter: 17 km
  • Apotheek: 8 km
  • Bank: 8 km
  • Postkantoor: 8 km
  • Tankstation: 17 km
  • Busstation: 17 km
  • Treinstation: 40 km
  • Vliegveld: 50 km
  • Haven: 23 km
  • Sportactiviteiten: 100 m
  • Discotheek: 23 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Villa Vinkovi Dvori
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 42 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Osiek,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A8, Augustus 2022
Een sensationeel verblijf

Nou, niets toe te voegen, niets minder, alles is in lijn met het aanbod. Rijk ingerichte woning. Ik raad Vinkovi Dvori aan. We zijn ooit in Kroatië geweest, maar nu weten we dat we geen beter appartement hadden kunnen hebben. Het huis is ruim, schoon en goed uitgerust (er was gewoon alles (wat je hartje begeert) voor iedereen een set handdoeken, wasmachine, vaatwasser, koffiezetapparaat, magnetron, strijkijzer, föhn, ijsblokjesmachine, grill, airconditioning in elke kamer, tafelgerei en keuken goed uitgerust), perfect voor ons 8-koppige team. Een huis in een rustige omgeving met een kleine tuin met vijgen en kruiden (veel groen). We kregen meer dan we hadden verwacht.... De gastvrouw was erg aardig en discreet. Vlasta verwelkomde ons met koude dranken en een regionale mand met fruit, brood, ham, kaas en brood, die na een reis van 14 uur in de auto onze smaakpapillen verwende. We brachten de meeste tijd door op het nabijgelegen mooie en sfeervolle kleine strand (toegang zoals beschreven, zoals voor ons alleen op de eerste dag, leek een beetje lastig voor ons - maar het was vermoeidheid na de reis, we moesten bewonder het terrein bij elke volgende afslag) en bezoek het observatiedek van Biokowo, Split, Omis of Dubrovnik. En 's avonds op het heerlijke overdekte ruime terras, waar we hebben gegeten, gegrild en ons goed hebben geamuseerd met een heerlijk glas wijn verzorgd door Vlasta. Het dansen op het terras zal ik nog maar niet noemen. De middagen gingen voorbij voor een bad in een jakuzza. Bedankt Vlasta voor de tijd en sfeer bij Vinkovi Dvori - je stond altijd klaar om ons te helpen en je beantwoordde alle vragen onmiddellijk. Vlasta zal zeker terugkomen voor nog een vakantie !!! Heel erg bedankt.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Budapest,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A8, Juli 2022
Geweldige plek om een week te verblijven

Het appartement was perfect! Geweldig voor twee gezinnen met kinderen. We hadden welkomstgeschenken in de koelkast en alles was goed voorbereid om in de tuin te grillen. Prachtig uitzicht op zee, enorm terras. Twee mooie stranden binnen 5 minuten lopen. Onze gastheer Vlasta was erg vriendelijk. We zijn zeker van plan om nog een keer te bezoeken!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Radzymin,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A8, Juni 2022
Beste plek voor 4 koppels

Ik raad Vinkovi Dvori aan. Dit was onze 7e vakantie in Kroatië. We kwamen per ongeluk in Vink Dvori, maar nu weet ik dat we geen beter appartement hadden kunnen hebben. Het huis is ruim, schoon en goed uitgerust (er was gewoon alles: een set handdoeken voor iedereen, wasmachine, vaatwasser, koffiezetapparaat, magnetron, strijkijzer, föhn, ijsblokjesmachine, grill, airconditioning in elke kamer, servies en keuken goed uitgerust), perfect voor ons team van 9 personen. Huis in een rustige omgeving met een kleine tuin met vijgen, granaatappels, olijven en kruiden (veel groen). We kregen meer dan we hadden verwacht.... De gastvrouw was erg aardig en discreet. Vlasta verwelkomde ons met koude dranken en een mand met regionale vleeswaren, kaas en brood, die na een reis van 20 uur in de auto onze smaakpapillen bederven. Alles conform het aanbod. Een extra attractie is een speelkamer voor kinderen met veel speelgoed en een console. We brachten de meeste tijd door op het nabijgelegen mooie en sfeervolle kleine strand. En 's avonds op het heerlijke overdekte ruime terras, waar we hebben gegeten, gegrild en ons goed hebben geamuseerd met een heerlijk glas wijn verzorgd door Vlasta. De koffie in de ochtend smaakte het beste op het balkon - het beste uitzicht op de zonsopgang, de zee en de bergen. De avonden gingen voorbij met baden in een jakuzza. Bedankt Vlasta voor de tijd en sfeer bij Vinkovi Dvori - je stond altijd klaar om ons te helpen en je beantwoordde alle vragen onmiddellijk. Vlasta als deze wereld niet gek wordt komen we zeker terug voor nog een vakantie!!!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Vlasta Antunovic Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Villa Vinkovi Dvori heeft 51104 keer bekeken sinds 14.05.2014.