Appartement MKPodaca - Regio Split

prijs vanaf € 80 per nacht
Beschrijving van de woning

MK appartement is gelegen in het rustige vissersdorpje Podaca, met een heldere zee, een mild klimaat en prachtige stranden. Het appartement bestaat uit 2 slaapkamers, een grote keuken met eetkamer, een klein balkon en een groot balkon met uitzicht op zee. Het bevindt zich op de 1e verdieping van het huis en heeft een oppervlakte van 100m2. Elke slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een derde bed, evenals een aparte badkamer en airconditioning. Het ligt op 80 meter van het prachtige betonnen strand en op slechts 200 meter van het natuurlijke kiezelstrand in de Vala-baai. Podaca is via de snelweg verbonden met steden als Makarska (30 km), Split (98 km), Dubrovnik (115 km), en vlakbij ligt het heiligdom van Međugorje (55 km), de Kravice-waterval (65 km) en de stad Mostar (85 km). Het is via een promenade verbonden met de nabijgelegen steden Zaostrog, Bristo en Gradac. Gratis parkeergelegenheid, gratis WiFi en gebruik van een gemeenschappelijke open haard zijn beschikbaar voor de gasten. Beddengoed en 2 handdoeken per persoon zijn in het appartement aanwezig. Wij verheugen ons op uw komst en wensen u een aangenaam verblijf en vakantie.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Het appartement wordt verhuurd als 6+1. Ter bevestiging van de reservering is een aanbetaling van 35% van de huursom vereist en wordt volgens de instructies van de verhuurder op de bankrekening gestort. De rest van het huurbedrag wordt bij aankomst in het appartement contant betaald. Aankomsttijd is vanaf 14.00 uur en vertrektijd is tot 10.00 uur. Toeristenbelasting is bij de prijs inbegrepen. Er zijn geen extra betalingen. Internet en één parkeerplaats zijn gratis. Roken is alleen toegestaan op het terras of balkon.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Stornierungsbedingungen Storniert, das heißt (kündigt) der Mieter de Vertrag vor dem Mietbeginn, ohne een Nachmieter für the selben Zeitraum zu benennen, der in de Vertrag zu dichte Konditionen eintritt, sind als Entschädigung unter Anrechnung der ersparten Aufwendungen die volgende antiiligen Mieten (aussch ließlich der Endreinigung) zu entrichten: Kündigung -bis 56 Tage vor Mietbeginn: 35 % van Mietpreises -bis 43 Tage vor Mietbeginn: 50 % des Mietpreises -bis 29 Tage vor Mietpreises -bis 0 Tage vor Mietbeginn: 100 % des Mietpreises -ansonsten (später als 28 Tage vor Mietbeginn) 100% van de Mietpreises
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 200 m
  • Apotheek: 5 km
  • Bank: 5 km
  • Postkantoor: 200 m
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 100 m
  • Treinstation: 15 km
  • Vliegveld: 125 km
  • Sportactiviteiten: 2 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement MK
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Szekszárd,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6+1, Augustus 2023
Vakantie

De eigenaren Marica en Martina zijn erg aardig en behulpzaam. Appartement is erg mooi en schoon. De accommodatie ligt op een goede locatie, dicht bij het strand en de bakker. Alles was geweldig!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Marica Kvesic Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartement MK heeft 41972 keer bekeken sinds 24.05.2017.