Appartementen HarmonijaBaška Voda - Regio Split

prijs vanaf € 40 per nacht
Beschrijving van de woning

De modern uitgeruste Harmonia-appartementen zijn de perfecte keuze voor een comfortabele familievakantie of voor stellen die op zoek zijn naar comfortabele accommodatie vlakbij het strand. Ongeveer 200 meter van het strand van Nikola, in een aantrekkelijk gebied van Baška Voda en niet ver van het centrum met een prachtig zijzicht op de zee en de berg Biokovo. Wij bieden accommodatie in groene en oranje appartementen, die bedoeld zijn voor 2 volwassenen met 2 kleine kinderen en in een turquoise appartement voor 2 volwassenen met ev. 1 kind. Elk appartement is 40 m2, heeft een grote slaapkamer, een woonkamer met een volledig uitgeruste keuken, een tafel en stoelen en een slaapbank, een badkamer en een terras. De groen en oranje appartementen bevinden zich op de eerste verdieping van het familiehuis en hebben grote balkons met zijdelings uitzicht op zee, terwijl het turquoise appartement zich in de kelder van het huis bevindt zonder uitzicht op zee, met een groot terras en fauteuils. Elk appartement is volledig uitgerust en straalt netheid en heldere kleuren uit, waardoor u zich zeker op uw gemak zult voelen en een fijne vakantie zult hebben.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Uw reservering wordt bevestigd door een aanbetaling van 30% op onze bankrekening. De rest van de betaling is contant bij aankomst. Aankomst vanaf 14.00 uur, vertrek tot 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Gratis annulering van alle boekingen gemaakt van 28. 04. 2020 tot 31. 10. 2020 !!! Geen annuleringskosten voor alle boekingen gerealiseerd van 28. 04. 2020 tot 31. 10. 2020 !!!
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 200 m
  • Apotheek: 300 m
  • Bank: 300 m
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 10 km
  • Busstation: 300 m
  • Treinstation: 50 km
  • Vliegveld: 60 km
  • Haven: 300 m
  • Sportactiviteiten: 200 m
  • Discotheek: 300 m
  • Nationaal Park: 70 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Parkeren voor de deur, internet, airconditioning, toeristenbelasting, SAT-TV zijn bij de prijs inbegrepen. Barbecue, kinderbed, strijkijzer en strijkplank, wasmachine, koffiezetapparaat zijn op aanvraag beschikbaar.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Harmonija
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Ptuj,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Harmonija, Juli 2017
Hot vakantie

Ik raad vakantie in dit huis. Boven alles, zeer vriendelijke eigenaar, altijd tot uw dienst. Orde en netheid goed. Comfort en uitrusting goed ingericht, airconditioning uitgeverij werkt goed. Parkeergelegenheid beschikbaar. Alles geweldig.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
BEDANKT

Dear Zoran, we zijn erg dankbaar dat u de tijd heeft genomen en evalueren van onze appartementen van de beste kwaliteit. U bent ons waren erg aardig en lieve gasten, dus u bent altijd welkom bij ons. We zouden blij zijn om je weer te zien zijn. Wij wensen u en uw lieve familie het allerbeste. Hartelijke groeten van Baska Voda uit het hele gezin Josipovic.

Kozarska Dubica ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Harmonija, Mei 2017
Warm aanbevelingen voor vakantie hier

In onze 15 jaar oud aan de Makarska Riviera, hebben wij niet in zo'n schoon en netjes appartement geweest. Uitgerust met absoluut alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf en het gevoel alsof je thuis bent, zonder enige bezwaren. De eigenaren zijn vriendelijk en hebben er voor al onze vragen geweest. We raden aan iedereen die wil bezoeken Baska Voda naar het huis van de gasten Harmony, en we hopen van harte dat we ook weer als gastheer familie Josipovic.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Dank u voor uw aanbeveling

Lieve familie Stojnic We waren blij om ons tegemoet in onze appartementen. Dank je wel van het hart naar de grote kwaliteiten en lof en we hopen u weer te zien. Welkom terug bij onze appartementen. Wat het hele gezin. Dubravka

baška voda,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Harmonija, Juli 2016
Rating appartement

Als iemand ons vroegen waar we de beste vakantie door te brengen, zou het antwoord appartementen Harmonija zijn. De appartementen zijn zeer mooi, modern en vooral kraaknet en hoe lekker ruiken, ah God! Niet aan de eigenaars, die de beste zijn te noemen. Toen we aankwamen, we voelden ons meteen dat we thuis waren met onze ouders. Een woord kan beschrijven, allemaal geweldig! We willen er zeker van om terug te keren, want het is een van de weinige appartementen die allemaal in het pakket heeft. Vanuit het hart, wens u allen het beste, familie Jagarinec

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Dubravka Josipović Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Uw gastheren Dubravka, Marino en Anamaria warm welkom en wensen u van harte welkom op onze appartementen Harmony. Wij staan ​​tot uw beschikking en wensen u een prettige en onvergetelijke vakantie. Neem dan contact met ons op voor alle informatie om uw vakantie bij ons een dierbare herinnering relevant is.

De advertentie Appartementen Harmonija heeft 68932 keer bekeken sinds 06.04.2015.