Appartementen MijačikaTučepi - Regio Split

prijs vanaf € per nacht
Beschrijving van de woning

Tučepi- plek waar de bergen de zee. Heldere en warme zee, goed bewaard gebleven natuurlijke omgeving en de uitstekende geografische ligging maakt Tucepi ideale toeristische bestemming. Onze appartementen: 6 2 2 01:02 0 en kamers: 2 01:02 0 vindt u een aangename en ontspannen vakantie te geven, en de gastheren zullen ons best doen om al uw behoeften tevreden te doen, zodat u een van de vele gasten die terug te komen, kunnen worden terugkeren. We hebben een traditie en expertise in het leveren van diensten, en we denken dat dit de belangrijkste reden waarom onze gasten vertrekken verfrist en tevreden. Al onze gasten staan ​​tot uw beschikking, en de tevredenheid van onze gasten is onze hoogste onderscheiding. Welkom op onze appartementen!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Belasting is inbegrepen in de prijs en in contanten voldaan. Op verzoek van de bijzondere eenheid sturen wij u een antwoord zo snel mogelijk, met een volledige beschrijving van de wooneenheden. Op het moment van de definitieve overeenkomst is de klant verplicht om onze rekening om een ​​voorschot van 15% of de waarde verblijf te betalen voor twee dagen om de reservering en aankomst te garanderen. Op de dag van vertrek gast moet de woning te verlaten (check-out) niet later dan 10 uur, en voer in de accommodatie (check-in) is na 11 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 70 m
  • Strand: 80 m
  • Centrum: 50 m
  • winkel: 70 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 20 m
  • Apotheek: 300 m
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 400 m
  • Treinstation: 65 km
  • Vliegveld: 90 km
  • Haven: 100 m
  • Sportactiviteiten: 2 km
  • Discotheek: 2 km
  • Nationaal Park: 4 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Onze appartementen zijn gelegen in het centrum van Tucepi. Wij zijn slechts 70 meter van het strand en 150 m van alle voorzieningen: restaurants, bars, wisselkantoren, vismarkt, supermarkt, apotheek, dokter, ... Wij bieden vele mogelijkheden voor een actieve vakantie: het huren van een speedboot, watersport centrum, parasailing, zip-line, ...
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Mijačika
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Bilje,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Kamer, Juli 2022
Uitstekend!

Allereerst is het belangrijkste de vriendelijkheid en hartelijkheid van de gastheer en gastvrouw. Mensen zijn zo positief en lachend dat ze het gewoon doorgeven aan de rest van ons, open voor alle vragen en 24/7 beschikbaar. Ze verwelkomden ons en zwaaiden ons uit, gefeliciteerd! Wat betreft de kamer waarin we verbleven, alles is netjes en schoon, we hebben gekregen wat we hadden verwacht. Het strand ligt op minder dan 2 minuten afstand, het centrum ook. Alles is dichtbij wat super is. Achter het appartement is een kinderspeelplaats. We raden het iedereen aan die een pauze nodig heeft, dicht bij de inhoud en om ervoor te zorgen dat ze zich thuis voelen. Groeten aan de gastheren en tot volgend seizoen!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Nova Gradiska,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio, Augustus 2020
Top accommodatie !!!

Luxe ingerichte studio **** voor 2 personen biedt alles wat u kunt verwachten en meer. Modern meubilair, keuken met bar, barkrukken, fantastische led-verlichting, alle mogelijke inbouwapparatuur, smart tv, airconditioning, balkon met uitzicht op zee en kinderspeeltuin, alles is uitermate netjes en schoon. De gastheren zijn fenomenale mensen. Heel aardig, glimlachend, meegaand. De eerste keer dat je er bent, en je hebt het gevoel dat je bij je goede, oude vrienden bent gekomen. En de zee en het strand ... 100 meter van het appartement, evenals het stadscentrum met winkels en restaurants. Alles is binnen handbereik en toch bevindt de accommodatie zelf zich in een rustiger deel van de wijk. Een geweldige combinatie! Absoluut alle aanbevelingen !!!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Dank u

Heel erg bedankt, we zijn blij dat je je thuis voelde. Uw tevredenheid is onze drijfveer om nog betere gastheren te zijn. Bedankt en tot ziens!

Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio, Augustus 2020
Impressie van de appartementen

Schoon, netjes, professioneel. Alles werd over de telefoon gezegd, zo was het ook. De eigenaren zijn buitengewoon aardig en gastvrij.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt

Bedankt, we zijn blij dat u tevreden bent met uw verblijf in ons appartement. We streven ernaar om al onze lieve gasten de beste service te bieden.

Mladen Mijačika Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Tsjechisch, Slowaakse, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

In het centrum van Tucepi, op slechts 100 meter van het strand, zijn de gezinsappartementen van Mišićika gelegen. Al vele jaren biedt de familie Mišićika haar gasten een kwaliteitsvolle en onvergetelijke vakantie in hun comfortabele en modern ingerichte wooneenheden. Mišićika Apartments bestaat uit twee appartementen, studio-appartementen, vier kamers en een luxueus en pas gerenoveerd \\\\\\\ 'deluxe \\\\ appartement. Elke wooneenheid bevat alles wat u nodig heeft om u thuis te laten voelen. Al onze appartementen en kamers hebben een eigen badkamer, airconditioning, tv / sat, lcd tv, draadloos internet, koelkast, parkeerplaats op het erf van het gebouw. De keukens in de appartementen zijn volledig uitgerust met keukengerei en ander keukengerei. Onze gasten kunnen diensten van excursies organisatie, taxi transfer, transfer van / naar luchthaven, ontbijt organiseren in het nabijgelegen restaurant, een auto huren, een scooter huren. Voor al onze gasten die een actieve vakantie willen, kunnen we bergwandelen, zip-line, watersporten, jet-ski verhuur, speedbootverhuur, parasailing aanbieden. De speciale aanbieding van gezinsappartementen van Mišićika maakt zelfgemaakte olijfolie van ons eigen OPG, die we al vele jaren op de traditionele manier produceren. Welkom bij Mijacka Apartments en breng uw onvergetelijke vakantie door in een prachtige, behulpzame en familiale omgeving. Mijačika Family

De advertentie Appartementen Mijačika heeft 111408 keer bekeken sinds 11.05.2016.