Appartementen AnkaIrmaMakarska - Regio Split

prijs vanaf € 20 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Makarska en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Appartementen Ankairma bevinden zich in een gezinswoning op de tweede verdieping en omvatten de appartementen Orchid, Orange en Egypt en de kamer Allo, allo. Alle appartementen en kamers zijn voorzien van airconditioning en draadloos internet. Parkeren is gelegen op een groot openbaar terrein op 100 meter van de woning waar u gratis kunt parkeren. De appartementen bevinden zich in het deel van Makarska dat dicht bij het centrum ligt en u in staat stelt om alle faciliteiten van de stad te gebruiken en ervan te genieten. Slechts tien minuten lopen naar het centrum biedt een verscheidenheid aan mogelijkheden, zoals sightseeing door een bezoek aan het monumentale erfgoed van de XV en XVIII eeuw, een bezoek aan het Malacologisch Museum, het Stadsmuseum en het Stadsobservatorium. De locatie is ook gunstig omdat het de gast een rustige nacht biedt, en voor degenen die van een actief nachtleven houden, het biedt de mogelijkheid van een kwaliteitsvol nachtleven.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
- Bij een langer verblijf wordt het beddengoed om de 7 dagen verschoond en indien nodig worden de handdoeken vaker verschoond. - Dagelijkse huur, toeristenbelasting, bedlinnen, handdoeken, ingerichte keuken met het nodige keukengerei en toebehoren, water-, elektriciteits- en gasverbruik, airconditioning en draadloos internet zijn inbegrepen in de prijs van het arrangement. - Het voorschot bedraagt 30% van de totale prijs van het arrangement. Het voorschot wordt betaald door geld op een bankrekening te storten. De rest tot de volledige prijs van het overeengekomen arrangement wordt bij aankomst betaald.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
1. Bij ontvangst van de opzegging door de gast, past de eigenaar de regel toe: - Indien de gast de reservering annuleert binnen 7 dagen na betaling van het voorschot (uiterlijk 2 maanden voor het verblijf), wordt de gast terugbetaald 95% voorschot. - Indien de gast zijn reservering annuleert uiterlijk 2 maanden voor aanvang van het verblijf, krijgt de gast 85% van het voorschot terug. Indien de gast de reservering annuleert binnen 2 maanden voor aanvang van het verblijf, is de eigenaar van de accommodatie niet gehouden tot restitutie van het voorschot. 2. Indien de gast niet op tijd komt opdagen, verliest hij het recht op accommodatie en restitutie van het voorschot tegen het einde van de eerste verblijfsdag (of informeert de eigenaar niet over zijn vertraging). De gast kan voor dezelfde reservering een vervangende gebruiker zoeken en dient de eigenaar hiervan tijdig op de hoogte te stellen. 3. Indien de gast de accommodatie verlaat voor de overeengekomen deadline, behoudt de eigenaar het gehele in rekening gebrachte bedrag. 4. Indien de gast de geboekte accommodatie wil annuleren, dient dit per e-mail te gebeuren.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 500 m
  • Strand: 1 km
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 200 m
  • Apotheek: 400 m
  • Bank: 400 m
  • Postkantoor: 600 m
  • Tankstation: 1.3 km
  • Busstation: 700 m
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Cafés, restaurants, bars, disco's, dansterrassen liggen op slechts tien minuten lopen van de accommodatie. De stadshaven biedt vele boottochten naar onder andere de eilanden Hvar en Brac. Voor wie van de natuur houdt in de directe omgeving (slechts een half uur lopen of 5 minuten met de auto) is er een botanische tuin in Kotišina. Twee kilometer van Makarska, bij de westelijke ingang van de stad, ligt het heiligdom Vepric, terwijl het natuurpark Biokovo op 5 km van de stad naar het oosten ligt. In de buurt van de accommodatie zijn er veel stranden die te voet bereikbaar zijn (10-15 minuten lopen).
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen AnkaIrma
Iva Carević Peković Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Ik ben een sociaal persoon. Ik vind het heerlijk om nieuwe mensen te ontmoeten en er alles aan te doen om me op mijn gemak te voelen in onze appartementen. Ik probeer de gast altijd van alle benodigde informatie te voorzien.

De advertentie Appartementen AnkaIrma heeft 41698 keer bekeken sinds 04.07.2016.