Appartementen MatePodgora - Regio Split

prijs vanaf € 35 per nacht
Beschrijving van de woning

Halfvrijstaande gezinswoning in een rustige baai Čaklje, behoort tot de gemeente Podgora, maar is geïsoleerd en weg van de zomerdrukte en drukte! Het huis is volledig uitgerust voor alles wat u nodig heeft om uw vakantie thuis weg van huis te maken! Wij zijn sinds 2009 bezig met toerisme en verhuur en hebben geleidelijk en met veel liefde elke hoek van ons huis ingericht! Groot appartement (Geel Groen) heeft alles wat nodig is voor het dagelijks leven. Ruim terras waar u wakker kunt worden of van de avond kunt genieten... Geel Groen Het appartement ligt op 60 meter afstand van de zee.Kleine appartementen op de 2e verdieping zijn ideaal voor koppels of gezinnen met kleine kinderen. Ze zijn slechts 80 stappen verwijderd van de zee. Paars Groen en Rood Zwart suite hebben de mogelijkheid om een wasmachine te gebruiken. Onze gasten komen al jaren terug en genieten samen met ons van de schoonheid van Caklja! Wij, de gastheren, bevinden zich op de zolder en staan tot uw dienst om uw vakantie elk jaar als een droom te maken! Alstublieft! Jadranka, Mate, Lili, Vice en Viki

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Reserveringen vanaf het allereerste begin van 2009, toen we begonnen met huren, worden gemaakt na de aanbetaling van één nacht en de rest tot het volledige bedrag dat u bij aankomst betaalt! Uitchecktijd is tot 10.00 uur, terwijl inchecken vanaf 15.00 uur is. Als het appartement eerder klaar is, zullen we de gasten tijdig informeren zodat ze hun aankomst kunnen plannen. In het grote appartement Zuto Zelenom is er een mogelijkheid tot accommodatie voor 2 extra personen (4 + 2) en extra mensen worden 10e / persoon / dag betaald. In de kleine appartementen Paars Groen (2 + 2) en Rood Zwart (2 + 2) hebben we de mogelijkheid om 2 extra personen te huisvesten, en de toeslag is hetzelfde als in de grote 10e / persoon / dag ongeacht de tijd van het jaar .
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Het voorschot wordt terugbetaald als u uw verblijf een maand voor de reservering annuleert ... Omdat we al jaren dezelfde gasten hebben, is er zelden een plotseling probleem of verplichting en in overleg met onze gasten wijzigen we de reserveringsdatum in hetzelfde seizoen of volgend , in welk geval wij de voorschotrekeningen voor de gewijzigde looptijd niet teruggeven.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 50 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 1 km
  • Apotheek: 2 km
  • Bank: 5 km
  • Postkantoor: 2 km
  • Tankstation: 1.5 km
  • Busstation: 2 km
  • Vliegveld: 70 km
  • Haven: 500 m
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Kleine studio: op de begane grond van het huis bevindt zich onze kleinste accommodatie. Jarenlang heeft het ons gediend als back-upoptie voor laat arriverende gasten. Het is ideaal voor een / twee personen, hoewel het ook geschikt is voor een gezin met één kind. Het is van alle gemakken voorzien, van airconditioning tot wasmachine, oven en waterkoker, en dient dus al jaren voor particulieren die besluiten op vakantie te komen om een accommodatie te zijn waar ze ver van huis tot rust kunnen komen. Bedden zijn 120/200 en 80/200 VOOR ALLE ACCOMMODATIE-EENHEDEN: de prijs is inclusief gratis parkeren en internet en welkomstdrankjes! Wij zijn de eigenaar van de privéboot Leidi 660, en als onze verplichtingen het ons toelaten tijdens uw verblijf, nemen we u graag mee voor een gratis panorama naar Makarska of op een tochtje naar de baai van Mlacka op Hvar!
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Mate
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Viki Puharic Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Tsjechisch, Slowaakse,
Meer informatie over de verhuurder

In de vredige baai van Caklje in de gemeente Podgora ligt ons kleine rijk, vrede, thuis weg van huis ... het getjilp van vogels en het geluid van de zee die de ziel en het lichaam voedt .... Na al het werk is het voor ons verplicht om te ontsnappen aan de drukte van alledag en uit te rusten van de zomerdrukte!

De advertentie Appartementen Mate heeft 27159 keer bekeken sinds 12.06.2021.