Appartementen MironaTučepi - Regio Split

prijs vanaf € 90 per nacht
Beschrijving van de woning

RUST, HET GELUID VAN DE ZEE, GEUREN EN SMAKEN VAN DE KUST IN DE PALM!. Apartments Mirona ligt naast het strand en de boulevard, op 10 meter van de zee en op slechts 3 minuten lopen van het centrum van de stad. Ruime en comfortabel ingerichte appartementen bieden ideale omstandigheden voor een vakantie voor gezinnen met kinderen. Tijdens uw vakantie kunt u uw auto parkeren op de parkeerplaats achter het huis, want alles is binnen handbereik. In de directe omgeving van het huis zijn restaurants, winkels, bakkerijen, banketbakkers, kinderspeelplaats, trampoline, apotheek, wisselkantoor, jachthaven... Het uitzicht op de zee en de eilanden vanaf de grote balkons blijft lang in het geheugen tijd. WIJ VERHUREN HET HELE JAAR. WELKOM!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Check-in na 15:00 uur, check-out is tot 10:00 uur. De definitieve prijs wordt op aanvraag gevormd en is afhankelijk van het aantal personen en overnachtingen. De prijs is inclusief toeristenbelasting, parasol en twee ligbedden per appartement. WIJ VERHUREN HET HELE JAAR.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Bij boeking wordt een voorschot (ongeveer 30% van het totale bedrag) in rekening gebracht. Het voorschot wordt niet gerestitueerd. Het resterende bedrag wordt bij aankomst betaald.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 40 m
  • Restaurant: 10 m
  • Dokter: 200 m
  • Apotheek: 100 m
  • Bank: 100 m
  • Postkantoor: 100 m
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 10 m
  • Treinstation: 65 km
  • Vliegveld: 75 km
  • Haven: 100 m
  • Sportactiviteiten: 300 m
  • Discotheek: 3 km
  • Casino: 4 km
  • Nationaal Park: 125 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
De prijs is inclusief toeristenbelasting, parasol en twee ligbedden per appartement. De Tučep-promenade in de schaduw van pijnbomen is 4 km lang en is ideaal om te wandelen en te fietsen. Binnen het gebouw is er een winkel met strandaccessoires en souvenirs. Er is een jachthaven in de buurt en u kunt speedboten huren of dagtochten naar Brač en Hvar kopen. De nabijheid van de berg Biokovo maakt wandelen, fietsen en rijden naar de top van St. Ze racen op 1.762 m, evenals een bezoek aan de skywalk-attractie, die een uniek uitzicht op Tučepi biedt. Als natuur- en reisliefhebbers kunnen wij u helpen bij het organiseren van reizen per bus of auto naar Split, Omiš, Imotski, NP Krka, Međugorje, Dubrovnik, Mostar... die zich op 30 tot 150 km van Tučepi bevinden.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Mirona
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 24 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Brugge,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, April 2024
Appartement aan zee

Heel fijn appartement direct aan de zee. Alles is aanwezig. Keuken, frigo, haardroger, voldoende handdoeken, potten en pannen,... Heel fijne ligging. Wij gaan al 13 keer naar Kroatië maar dit is een zeer leuke streek, ligging en huisje. Ook een superleuke en vlotte en aangename gastvrouw.

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Tieschen,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Januari 1970
Erg mooi

Een zeer smaakvol, schoon appartement met direct uitzicht op de zee. Een paar meter van het strand. Kan alleen worden aanbevolen. Bovenkant.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Labin ,Istra,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2022
Uitstekend appartement

Wij zijn zeer tevreden over het appartement en raden het iedereen ten zeerste aan! Uitstekende locatie aan het strand, dicht bij alle voorzieningen die u nodig heeft. Mevrouw Ana Marija is geweldig, aanwezig in geval van nood. Ze gaf ons goede tips over de omgeving om te bezoeken en maakte onze vakantie nog beter. Schone vijf!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Ana-Marija i Gordan Vukušić Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Beste gasten, we zijn een familie van Vukusic, we hebben twee kinderen, we wonen in Makarska. Mijn man is een bouwkundig ingenieur en ik ben een leraar. We zijn de appartementen al enkele jaren aan het renoveren en hebben deze met liefde ingericht om u zich comfortabel te voelen en ons bij ons te blijven. Appartementen Mirona dragen de naam van mijn grootmoeder. Ze is sinds het midden van de 20e eeuw Ana-Marija bezig met het toerisme met het gezin

De advertentie Appartementen Mirona heeft 66550 keer bekeken sinds 29.01.2019.