Appartementen PetraDrašnice - Regio Split

prijs vanaf € 55 per nacht
Beschrijving van de woning

Apartments Petra zijn gelegen aan de zee, in een rustige omgeving Drašnice, en bevinden zich op de bovenste verdieping van het gebouw met uitzicht op de zee, en er is parkeergelegenheid in de voorkant van het gebouw.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Voor reserveringen met een aanbetaling van 30% van het totale bedrag van de reservering en het saldo bij aankomst te betalen. De tijd van binnenkomst in het appartement na 14u, een tijd van vertrek uit het appartement voor 10 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 60 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 10 km
  • Apotheek: 10 km
  • Bank: 10 km
  • Postkantoor: 200 m
  • Tankstation: 4 km
  • Busstation: 10 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Wij bieden de mogelijkheid om een ​​boot te huren.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Petra
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 5 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zlín,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juli 2023
Sensationele vakantie

We keerden terug op 10.7. Het verblijf was zelfs beter dan vorig jaar. Er is maar één conclusie: als het naar Kroatië gaat, dan naar Drašnice, en als het naar Drašnice gaat, dan naar Goran. Ten opzichte van vorig jaar is ons één belangrijk ding opgevallen, Jelena houdt alles zo schoon dat je het gevoel hebt dat je de eerste gasten bent in een compleet nieuw appartement. Het hele appartement straalt netheid uit.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met een handicap, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Zlín,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juli 2022
Geweldige vakantie

Sinds 2005, sinds we naar Dalmatië gaan, was het de beste vakantie. We waren voor de derde keer in Drašnice, want ze zijn duidelijk een prima plek voor wie op zoek is naar rust, ontspanning of lange wandelingen, maar ook voor wie van gezelligheid houdt. Voor uitbundig vertier kun je terecht in Tučep of Makarska. Het huis van de familie Prlac heeft een geweldige ligging. De gastheren zijn erg meegaand en communicatief. Het appartement is nieuw ingericht en straalt van netheid. De apparatuur is veel beter dan op het net lijkt. Er is ook een vaatwasser, wasmachine, kookplaat en waterkoker. Misschien zou alleen een magnetron geen kwaad kunnen. Apt 4+2 is op de begane grond, dus ook zeer geschikt voor minder mobiele mensen. Slechts één kleine opening vanaf de straat leidt er naar toe. De conclusie is dat als de situatie het toelaat, we hier alleen heen gaan. Het is de 1000km zeker waard.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met een handicap, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Jastrzębie-Zdrój,
Erg goed (4/5) Verbleven in A4, Juli 2019
Een geweldige vakantie

Familie 2 + 2. We huurden een A4-appartement van 22/07/2019 tot 01/08/2019. Prachtig uitzicht vanaf het balkon. Heel dicht bij twee stranden. Geweldige gastheren, behulpzaam, attent, zeer vriendelijk. Appartement schoon, geurig, goed uitgerust. Gunstige locatie voor het bezoeken van nabijgelegen steden. Een plek voor mensen die op de vlucht zijn voor de drukte en het lawaai van grote steden. Rust en stilte. Drie restaurants, een winkel en een bakkerij. U kunt gemakkelijk een boot of board huren. Heldere zee. Twee pubs aan het stadsstrand. Ik beveel het aan voor gezinnen met kinderen, mensen die rust zoeken, romantici. Groeten aan de gastheren.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Goran Prlac Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Petra heeft 69077 keer bekeken sinds 10.06.2014.