Appartementen LavicaPodstrana - Regio Split

prijs vanaf € 39 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Podstrana en Regio Split!
Beschrijving van de woning

Ontdek de parel van Kroatische appartementen - Apartments Lavica! Apartments Lavica is de naam van een appartementencomplex waar we onder de naam Apartments Lavica een bedrijf runnen dat familie appartementen beheert. Tijdens uw verblijf in de appartementen die bij ons in eigendom zijn, zullen wij u 24/7 gastvrij ontvangen. Vertrouw ons en wees onze gasten. U zult verliefd worden op de rust van ons dennenbos en onze vaste gasten worden. De appartementen bevinden zich op 50 meter van het kiezelstenen-betonnen strand en zijn allemaal voorzien van airconditioning, WiFi en parkeergelegenheid. De appartementen hebben een satelliet-tv, een uitgeruste minikeuken met alle keukengerei, een koelkast, een magnetron en een koffiezetapparaat. Elk appartement heeft een eethoek, badkamer en balkon. Bovenaan het gebouw is er een klein park met tafels en een barbecueplek. Voor de receptie ligt een klein dennenbos met banken en uitzicht op zee. De jachthaven ligt op 500 meter afstand en op 10-15 minuten lopen zijn er veel bars, restaurants of uitgaansgelegenheden voor de zee. We besteden speciale aandacht aan hygiëne (zonder Korona).

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Prijs is inclusief: handdoeken en beddengoed, elektriciteit, water, airconditioning, satelliet-tv, schoonmaak voor het inchecken, parkeerplaats, toiletpapier, wasmiddel en zeep bij aankomst. De toeristenbelasting is niet bij de prijs inbegrepen. Het wordt in rekening gebracht bij de registratie van gasten bij aankomst en is: 2 euro voor volwassenen, 1 euro voor kinderen van 6-12 jaar. Laat ons per e-mail weten dat je accommodatie bij ons wilt boeken. Wij zullen accommodatie voor u "boeken" en binnen 24 uur een reservering voor u bewaren. Binnen die periode moet u ons een kopie van de betaling sturen naar sasa1horvat @ gmail. com om uw reservering te bevestigen. Betalingsvoorwaarden: 25% aanbetaling op de rekening: Apartments Lavica doo, Strožanačka cesta 82, 21312 Podstrana, OIB: 40122793169, Privredna banka Zagreb dd SWIFT: PBZGHR2X, IBAN: HR54 2340 0091 1103 7562 0.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Het verschil tussen het bedrag van het voorschot en de volledige prijs wordt bij aankomst en inchecken bij de receptie in rekening gebracht. Bij annulering gelden de volgende voorwaarden: tot 60 dagen voor aanvang van de termijn: 95% restitutie 59-30 dagen voor aanvang van de termijn: 50% restitutie 29-0 dagen voor aanvang van de termijn: 0% restitutie. Prijzen afhankelijk van de periode zijn inclusief 15-25% korting - NIEUW OP HET APPARTEMENT! Extra korting mogelijk bij langer verblijf. Check-in: vanaf 16.00 uur op de dag van aankomst Check-out: tot 10.00 uur op de dag van vertrek Laat het ons weten in het geval van vroeg inchecken of laat uitchecken. Wij kunnen alles voor u regelen! Na ontvangst van betaling, in overeenstemming met de AVG-voorwaarden, sturen we u een gastenregistratieformulier om het registratieproces bij aankomst te versnellen. Welkom!
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 800 m
  • Apotheek: 700 m
  • Bank: 4 km
  • Postkantoor: 700 m
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 5 km
  • Treinstation: 5 km
  • Vliegveld: 15 km
  • Haven: 500 m
  • Sportactiviteiten: 300 m
  • Casino: 400 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
De appartementen bevinden zich op een verhoogd deel van het dorp, omringd door inheemse mediterrane vegetatie. We hebben appartementen van het type: Grootte STUDIO 25m² voor 4 personen (2 2). EEN SLAAPKAMER 40m² voor 4 personen (2 2). TWEE SLAAPKAMERS van 45 m² voor 5 personen (4 1). DRIE SLAAPKAMERS van 50m² voor 6 personen (5 1). Bij aankomst laten we u kennis maken met het programma van ons partnerreisbureau. Als je wilt, kunnen we je helpen bij het plannen van je vakantie met verschillende excursies, activiteiten en ervaringen, afhankelijk van het weer kun je beslissen wat je wilt. We bieden een rijk programma uit het aanbod van hedonistische excursies, actieve of recreatieve vakanties. Wij staan tot uw beschikking om uw vakantie onvergetelijk te maken met een uniek aanbod van persoonlijke excursies.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Lavica
Saša Horvat Aanbieder vanaf 2020
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Spaans,
Meer informatie over de verhuurder

Ik ben al meer dan 20 jaar betrokken bij het toerisme. Ik weet dat hij de beste gast is - een gelukkige gast! Het huisvestingsbedrijf is een familiebedrijf en het hele gezin neemt deel aan de zorg voor gasten en accommodatie in appartementen. Wij zijn 24/7 voor iedere gast beschikbaar. Welkom!

De advertentie Appartementen Lavica heeft 17146 keer bekeken sinds 15.06.2020.