Appartementen KaroPodstrana - Regio Split

prijs vanaf € 80 per nacht
Beschrijving van de woning

Wij zijn gevestigd in Podstrana. De plaats ligt tussen twee steden, Split en Omis. Het huis ligt op een steenworp afstand van de zee. We hebben een grote tuin met tafels en stoelen voor elk appartement, barbecue, schommels, ligstoelen, buitendouche. Vanuit de tuin komt u op een kiezelstrand waar ligstoelen zijn voor elk van onze gasten. De woning heeft een eigen parkeerplaats. Elk appartement heeft een balkon met uitzicht op de zee. Onze gasten zijn dol op onze lokale producten. In de buurt is er een kinderpark, een waterpark, een speeltuin met fitnessapparatuur, een klein voetbal- en volleybalveld. De ligging tussen de steden Split en Omis biedt een rijk toeristisch aanbod, van historische bezienswaardigheden tot adrenalinesporten. Er worden diverse boottochten naar de eilanden georganiseerd. Ons gebied is rijk aan rotsachtige en hoge bergen die vanaf hun toppen uitzicht bieden op de zee en alle diversiteit van deze indrukwekkende wereld onthullen. Onze bergen zijn rijk aan wandelpaden en voorzieningen. Onze rivieren laten je ademloos achter met hun schoonheid.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Het wordt contant betaald en bij het boeken is het noodzakelijk om een bepaald voorschot te betalen voor de wederzijdse veiligheid van de reservering. Wij sturen een schriftelijke bevestiging van de reservering (voucher). Aankomsttijd om 14:00 uur en vertrek om 10:00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 6 km
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 400 m
  • Apotheek: 400 m
  • Bank: 6 km
  • Postkantoor: 500 m
  • Tankstation: 6 km
  • Busstation: 12 km
  • Treinstation: 12 km
  • Vliegveld: 30 km
  • Haven: 3 km
  • Sportactiviteiten: 50 m
  • Discotheek: 3 km
  • Casino: 3 km
  • Nationaal Park: 60 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
We verwelkomen onze gasten altijd met een welkomstdrankje dat we zelf produceren. Daarnaast kunnen onze gasten proeven en kopen van onze huisgemaakte extra vergine olijfolie, witte en rode wijn, ambachtelijk bier en prosecco - dessertwijn gemaakt van zongedroogde druiven.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Karo
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 27 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Schlagenthin,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio, Augustus 2021
Onbeschrijflijk

We brachten hier 10 nachten door en alles wat we kunnen zeggen is dat we zeker terugkomen. Het was als thuiskomen vanaf de eerste minuut. Alles klopte. Langs deze weg willen we jullie allemaal nogmaals bedanken voor het voor ons mogelijk maken om deze vakantie onvergetelijk te maken.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Onze lieve ...

dank je uit de grond van mijn hart voor zo'n leuke reactie. Jullie waren onze lieve gasten en we kijken uit naar jullie terugkeer :-)

Sveti Ivan Zelina,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio, Augustus 2020
Een heerlijke vakantie

We hebben twee weken in het appartement doorgebracht. Alles wat in de beschrijvingen staat en op de foto's wordt getoond, kan niet de uitrusting van het appartement en het hele huishouden oproepen, de unieke positie, de nabijheid van de zee en het uitzicht dat wordt geboden. Alles is in werkelijkheid veel mooier. De eigenaren (Željko en Senka) zijn geweldige mensen die te allen tijde beschikbaar zijn en controleren of hun gasten tevreden zijn en of ze iets nodig hebben. Gasten hebben de mogelijkheid om lokale landbouwproducten te kopen (bekroonde olijfolie van eerste persing, uitstekende witte en rode wijnen, walnoten, kersen, prosecco), en bij vertrek ontvangt elke gast ansjovis, olijfolie en wijn. De vakantie die we hebben doorgebracht was een van de mooiste, we zijn echt uitgerust en ontspannen en we denken dat we terug zullen komen om het nog een keer te doen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Onze lieve ...

uit de grond van mijn hart bedankt voor de mooie reactie. Jullie waren onze lieve gasten en we hopen jullie nog eens terug te zien :-)

Wien,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio, Augustus 2020
Zoals in het paradijs

We hebben een week in het appartement doorgebracht. Het appartement is van alle gemakken voorzien (zelfs beter dan op de foto's), het uitzicht is uniek, de zee staat bijna in verbinding met het terras. In de grote tuin van het appartement had elk appartement zijn eigen tafel in de schaduw en ook het terras met uitzicht op zee is in elk appartement beschikbaar. Supermarkt is in de directe omgeving en ook enkele restaurants. De eigenaren zijn geweldige mensen die er alles aan doen om gasten zich op hun gemak te laten voelen. Strandstoelen die recht voor het huis op het strand staan, zijn bij de overnachtingsprijs inbegrepen. We waren aangenaam verrast toen de gastheer 's morgens vroeg, terwijl we nog sliepen, ligstoelen voor al zijn gasten op het strand klaarmaakte, aangezien er op die dag veel strandbezoekers verwacht werden en hij wilde dat we de beste stoelen hadden. Zoals je kunt zien, zijn de gastheren geweldige mensen die ons ansjovis, olijfolie en een fles rode wijn hebben gegeven om afscheid te nemen. Als je een rustige en fijne vakantie wilt en veel ontspanning, dan ben je hier aan het goede adres.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Draga Svjetlana ...

hvala od srca na prekrasnom komentaru. Bili ste naši dragi gosti i veselimo se vašem povratku :-)

Toon alle beoordelingen
Željko Karaman Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Beste gebruikers van deze site, ik groet u van harte. Mijn naam is Željko Karaman, ik ben 69 jaar oud en ik ben een familieman. Ik woon in Podstrana in de buurt van Split. Mijn familie heeft een huis met appartementen direct aan zee. We zijn al heel lang bezig met toerisme en we hebben gasten die graag bij ons terugkomen. We wachten hier op je met de geur van de zee en verschillende lokale producten. Welkom :-)

De advertentie Appartementen Karo heeft 111277 keer bekeken sinds 18.03.2015.