Appartement MarijaPoreč - Istrië

prijs vanaf € 60 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Poreč en Istrië!
Beschrijving van de woning

Aan de prachtige kust van Istrië, is een charmante plek in de Middellandse Zee - De stad Porec. Apartment Marija is gelegen in een rustig dorp Finida dat op slechts 20 minuten lopen naar het mooie centrum van de stad. Het dichtstbijzijnde strand ligt op 10 minuten lopen van het appartement, naast het hotel Pical en hotel Zagreb. Apartment Marija biedt twee grote slaapkamers, een ruime woonkamer met een televisie met satellietontvangst en een volledig uitgeruste keuken. Het appartement beschikt over een terras dat is perfect voor een avondje socialiseren met uw favoriete drankje. Onder andere gebruikelijke assortiment, is voorzien van airconditioning, WIFI, wasmachine, vaatwasser, magnetron, een eigen parkeerplaats en een barbecue in de tuin.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Voor reserveringen niet verplicht vooruitbetaling. Ideal aankomsttijd is 13, 00 uur, terwijl jepredviđeno tijdstip van vertrek tot 10:00.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 200 m
  • Tankstation: 200 m
  • Busstation: 1.5 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Porec is benoemd als één van de top bestemmingen in Kroatië. Wat je maar wilt, in Porec heeft. Zeil zeilboot en geniet van een van de mooiste zonsondergangen, huur een fiets en ontdek de aangepaste route op de voormalige spoorlijn Parenzana. Porec is een stad waarvan de basiliek gevonden onder de waarden beschermd op de UNESCO-lijst, de stad waar het moeilijk is om te gaan en waar is nog steeds geldig return, de stad die je ziel grijpt en neemt het hart weg, waar je verliefd wordt en altijd terugkomen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Marija
Marija Kurelić Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans, Sloveens,
De advertentie Appartement Marija heeft 11697 keer bekeken sinds 26.01.2017.