Appartementen LucijaPosedarje - De regio van Zadar

prijs vanaf € 26 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Posedarje en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

SPECIALE AANBIEDING VOOR 9MJ-GROEPEN (20-40 personen) ACCOMMODATIE MET KLANT EN DINER VOOR 16EUR PER PERSOON! Op onze rustige plek in het hart van Nord-Dalmatië, genaamd Posedarje, bevinden onze appartementen Lucija zich. Van het prachtige kiezelstrand zijn we 100 meter en van het centrum 50 meter. In het appartement is er een nieuw geopend taverne-restaurant waar u halfpension (ontbijt en diner) en een supermarkt kunt boeken. Uitzicht vanaf onze balkons naar de zee zal u herinneren aan de onfeilbaarheid van ons als gastheren. En als gastheren zal het een eer zijn om u te mogen verwelkomen in pas gerenoveerde appartementen en kamers. We hopen van harte dat onze toekomstige gasten van Apatman Lucija ons team een ongekwalificeerde kans zullen bieden om pagina\s met onvermijdelijke indrukken te schrijven. We kijken uit naar uw komst

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Mogelijke betaalmethoden zijn via een online bestelling of algemene betaling en online betaling via WSpay ™ - een veilig online creditcardautorisatiesysteem in realtime. We hebben online betalingen beveiligd met de volgende kaarten: American Express®, MasterCard®, Maestro® en Visa. Wanneer u een betaling uitvoert, betaalt u 30% van het voorschot of het totale bedrag.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 50 m
  • winkel: 10 m
  • Restaurant: 10 m
  • Dokter: 70 m
  • Apotheek: 200 m
  • Postkantoor: 200 m
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 200 m
  • Vliegveld: 2 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Posedarje heeft ook belangrijke toeristische bestemmingen, waarvan Zadar in 2016 de bestemming van de wereld was. De natuurlijke schoonheid van die adembenemend is van het Nationaal Park Kornati naar het Nationaal Park van Plitvice, Nationaal Park Krka zijn de onvermijdelijke bestemmingen die u moet bezoeken. Voor degenen die van adrenaline houden, organiseren we excursies naar het Nationale Park Paklenica, waar je de klimmagie of de aanwezigheid van gidsen kunt voelen om het wandelpad met een professioneel team te leren kennen. Niet zo onverzorgde kano Zrmanja staat bekend om zijn stroomversnellingen en is ideaal om te raften. . Ook ongeveer 4, 5 km van Posedarje is de oude Maslenica-brug, waar u kunt solliciteren voor bungeejumpen. De onlangs geopende Beach Club Stars Posedarje biedt een goed entertainment.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Lucija
Apartment Lucija Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Tsjechisch, Hongaars, Sloveens, Russisch,
Meer informatie over de verhuurder

Welkom op het profiel Apartments Lucija Posedarje. Volg ons ook op onze website www. apartement-lucija. com en op facebook https://www. facebook. com/holiday. kroatien/ je een hoop interessante details kan ontdekken over ons

De advertentie Appartementen Lucija heeft 22207 keer bekeken sinds 31.01.2017.