Appartementen ViewBrač Postira - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Brač Postira en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Aangename appartementen met uitzicht op slechts vijf minuten van het populaire kiezelstrand Mala Lozna in het toeristenoord P op het eiland Brač. Het gebouw is gemaakt van Brac-steen, gelegen op een prachtige locatie met een capaciteit van twee appartementen, APPARTEMENT UITZICHT 1 / 4+2 bevindt zich op de EERSTE VERDIEPING. Het heeft twee tweepersoonsslaapkamers met een tweepersoonsbed, een keuken die verbonden is met de woonkamer, een toilet en een terras met uitzicht op zee. UITZICHT APPARTEMENT 2 +1+2 Het heeft EEN slaapkamer met drie bedden, ingerichte keuken verbonden met de woonkamer en bank, uitschuifbaar toilet, halfoverdekt terras met uitzicht op zee. Appartementen met airconditioning op 5 minuten van de zee, op een rustige plek met een prachtig panorama. De mogelijkheid om een barbecue te gebruiken en parkeergelegenheid wordt aangeboden.Een aangename wandeling van 10 minuten langs de zee brengt u naar het centrum van de stad, waar u restaurants, winkels, een postkantoor en een markt vindt.Dit is een ideale plek voor een vakantie. Welkom

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Voor de reservering is een aanbetaling van 150-200 euro op onze rekening in vreemde valuta vereist. Let op: Alle kosten van de valutatransactie zijn voor rekening van de betaler. De rest van het verblijfsbedrag wordt direct bij aankomst in het appartement betaald. Toegestane aankomst van gasten vanaf 14.00 uur, vertrek tot 10.00 uur.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 400 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 400 m
  • Dokter: 800 m
  • Apotheek: 800 m
  • Bank: 9 km
  • Postkantoor: 500 m
  • Tankstation: 9 km
  • Busstation: 900 m
  • Vliegveld: 21 km
  • Sportactiviteiten: 100 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
De kristalheldere zee is ideaal om te zwemmen en duiken. Heel dicht bij het appartement ligt het strand van Molo Lozna, dat een klein café heeft waar u ligbedden, parasols kunt huren en kunt ontspannen met koffie, ijs, broodjes... Er zijn verschillende stranden in de buurt van het appartement die worden omgeven door dennenbossen en olijfbomen. bomen. . Het is geschikt om te wandelen, roken en de sfeer is erg vriendelijk. U kunt een boot huren of met een georganiseerde boot op excursie gaan naar het naburige eiland Hvar, Omiš en de rivier de Cetina om te raften, naar de steden Split, Trogir, Solin, Dubrovnik, Lovrečina en andere zeer interessante historische en culturele bestemmingen. Sightseeing rond het eiland Brač is ook erg interessant.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen View
Danijela Matulić Aanbieder vanaf 2010
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

De eigenaar woont in Kroatië, zoals alles heeft een plaats Postira. Vrede, rust, schone zee, prachtige stranden, natuur, lekker eten, lange wandelingen en vele interessante plaatsen. Brac is een ideale plek voor rust en recreatie. Als u informatie nodig heeft, zullen we blij om te helpen uw vakantie nog mooier. Wij wachten op uw komst. Welkom!

De advertentie Appartementen View heeft 49511 keer bekeken sinds 03.12.2015.