Appartementen StelaPag Povljana - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Pag Povljana en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Pas gerenoveerde en volledig uitgeruste appartementen (50 m2 terras 12 m2), op de eerste verdieping van een gezinswoning, in een rustig deel van Povljana. Het appartement bestaat uit een grote woonkamer met eethoek en keuken, slaapkamer met tweepersoonsbed, badkamer met toilet, gang en een overdekt terras met uitzicht op zee. In de woonkamer staat een slaapbank. We hebben ook een extra bed voor een kind, indien nodig. In de tuin is er een barbecue die ter beschikking staat van onze gasten. De faciliteit ligt op 5 minuten lopen naar het centrum en 10-15 minuten lopen naar het strand Du. Vanaf het appartement naar het strand is het een paar minuten met de auto en er is gratis parkeergelegenheid direct naast het strand. De warme en ondiepe zee met zand is ideaal voor gezinnen met kinderen. Appartement Adam-70 m2 (4 1) is een comfortabel driekamerappartement met tuin, huisje en zonnedouche. Er is een puree in de keuken. voor het afwassen ,. Kom en voel de combinatie van natuur en ontspannende stilte en zwemmen in de heldere zee. Meer op: http // www. appartement-stèle-povljana. hr YouTube: Stela Maris en Stela Maris Orange Povlj

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De prijs van de accommodatie is van 35 € -65 € / nacht, afhankelijk van de datum van reservering. De prijs is inclusief belastingen en het gebruik van airconditioning. De reservering wordt beschouwd als een bevestigde aanbetaling van 20%. Naast huurprijs is de prijs inclusief belasting, waterverbruik, elektriciteit, gebruik airconditioning en bedlinnen en eindschoonmaak van het appartement. Aankomst: vanaf 13.00 uur. Vertrek: tot 10.00 uur
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Beste gasten, u bent van harte welkom in ons huishouden en in deze ongebruikelijke omstandigheden. Vanwege de situatie die is veroorzaakt door de pandemie, kunt u uw reservering tot 7 dagen voor aankomst annuleren, met 100% restitutie van het voorschot. Bij annulering binnen 7 dagen voor aankomst houden wij het aanbetaling volledig in rekening. Deze regels zijn geldig tot het einde van de noodmaatregelen!
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 600 m
  • Strand: 900 m
  • Centrum: 400 m
  • winkel: 400 m
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 200 m
  • Apotheek: 500 m
  • Bank: 8 km
  • Postkantoor: 500 m
  • Tankstation: 8 km
  • Busstation: 8 km
  • Treinstation: 40 km
  • Vliegveld: 40 km
  • Sportactiviteiten: 200 m
  • Discotheek: 35 km
  • Casino: 40 km
  • Nationaal Park: 50 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Coördinaten van appartementen "Adam" en Stela Maris 44.350012 15.112566 Excursies naar Paklenica National Park (50 min. Met de auto), Krka National Park (90 min. Met de auto), Kornati National Park (boottocht vanaf Pag) zijn mogelijk. Een half uur rijden bereikt u Novalja en het beroemde strand Zrće, en ongeveer 40 minuten met de auto naar Zadar. Het strand is zand- en kiezelstrand en ligt deels in een dennenbos dat de hele dag voor schaduw zorgt. Een bijzonder kenmerk van het strand is de geneeskrachtige modder. Mogelijkheid om een boot te huren.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Stela
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 15 reacties
Korog,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Stela, Augustus 2021
Alle aanbevelingen en complimenten!

Er zijn niet genoeg goede woorden om deze geweldige gastheren te beschrijven. Alle aanbevelingen en complimenten! De appartementen zijn schoon, netjes en niet te vergeten de gastheren. Geweldige mensen. Nogmaals bedankt voor alles!!!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Stela, Augustus 2021
Alle 5

Schone en nette ruimte, beter dan op de foto's. Eigenaars hartelijk en onopvallend. Algemene indruk voor elk compliment

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Stela, Juli 2021
Oprechte aanbevelingen voor accommodatie

We verblijven hier al drie jaar op rij. De eigenaren zijn hartelijk, aardig, professioneel en het appartement is uitstekend (goed uitgerust en perfect schoon). Dit soort gastvrijheid van de eigenaar is een van de redenen waarom je permanent van een plek houdt (in dit geval het eiland Pag).

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Damir Matijević Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Welkom, lieve gasten!

De advertentie Appartementen Stela heeft 60984 keer bekeken sinds 02.02.2015.