Appartementen BenedettiPag Povljana - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 70 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartementen Benedetti zijn nieuwe gebouwen gelegen op een kleine en extreem rustige plek, ideaal voor ontspanning direct naast het strand dat bekend staat als "Klein Dubrovnik", gelegen op de tweede rij van de zee. Deze idyllische plek biedt de perfecte gelegenheid om uw auto te parkeren en uw vakantie te beginnen.De appartementen zijn ingericht met prachtige tuinen omgeven door een bloementuin, waardoor u de ruimte heeft om te ontspannen en te genieten van de rustige omgeving terwijl u een verfrissende cocktail drinkt op comfortabele ligstoelen. Het eerste kiezelstrand ligt op slechts twee minuten lopen (20 meter), terwijl het zandstrand op vijf minuten lopen ligt. Restaurants zijn beschikbaar op een afstand van 50 meter en een winkel ligt op slechts 30 meter afstand van het appartement. Voor grotere aankopen kunt u lopen of rijden naar het bovenste gedeelte van Povljana, op 600 meter afstand. Als u graag van uw ochtendkoffie geniet of een sportliefhebber bent, vindt u aan de overkant van het appartement een café en een tennisbaan. een afstand van 20 meter. Het is belangrijk op te merken dat de appartementen zich op de begane grond bevinden, wat handig is voor gezinnen met kleine kinderen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
U kunt de reservering per e-mail of telefoon bevestigen. Na bevestiging van de reservering is het noodzakelijk om binnen 48 uur na ontvangst van de offerte het bedrag van 25% van de totaalprijs als voorschot te betalen. De aankomsttijd is van 16.00 uur tot 23.00 uur. De vertrektijd is tot 10.00 uur in de ochtend. De prijs van het appartement is exclusief het bedrag voor huisdieren - wij accepteren kleine en middelgrote huisdieren (€ 25 per nacht). Houd er rekening mee dat elke extra persoon die naar de appartementen komt en niet is overeengekomen of vermeld in de overeenkomst met de eigenaar wordt het bedrag in rekening gebracht dat de verhuurder bepaalt als hij het verblijf toestaat of dat de persoon het appartement zal moeten verlaten als er iets niet met de eigenaar is afgesproken. aangekondigd, heeft de gastheer het recht om de accommodatie voor alle gasten te annuleren zonder de gevolgen van het betalen van annuleringskosten (meer informatie vindt u in "House redu" dat zich in elk van onze appartementen bevindt).
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
60/30 beleid - 100% restitutie bij annulering 60 of meer dagen ervoor, 50% tot 30 dagen ervoor, in minder dan 30 dagen zonder restitutie van het voorschot
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Centrum: 700 m
  • winkel: 20 m
  • Restaurant: 400 m
  • Dokter: 900 m
  • Apotheek: 800 m
  • Bank: 60 m
  • Postkantoor: 600 m
  • Tankstation: 15 km
  • Busstation: 800 m
  • Vliegveld: 60 km
  • Sportactiviteiten: 30 m
  • Discotheek: 20 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Benedetti
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Kasandra Benedetti Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Spaans, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Welkom lieve gasten! Mijn naam is Cassandra. Ik huur al 10 jaar appartementen. Ik vind het erg leuk om nieuwe gasten te ontmoeten en onze vaste gasten te verwelkomen. Aangezien we de afgelopen jaren vaste gasten hebben ontvangen, doen we natuurlijk iets heel goeds 😊 We willen dat onze gasten zich altijd comfortabel en ontspannen voelen in onze appartementen.

De advertentie Appartementen Benedetti heeft 48836 keer bekeken sinds 04.05.2015.