Appartementen LiliPag Povljana - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 45 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Pag Povljana en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Appartementen "Lili" bevinden zich in het centrum van Povljana, in een rustig deel van de stad, in de straat zonder verkeer en drukte. Er is een korte wandeling naar het stadscentrum. Er zijn: een winkel, geldautomaat, een restaurant, vijf cafés, een bakkerij, een vismarkt, een patisserie, een fastfood, een kiosk, een busstation en alle entertainmentfaciliteiten. In slechts een paar minuten lopen is een apotheek, een postkantoor, een gezondheidscentrum. Er is ook wisselkantoor, VVV-kantoor en de andere. Povljana is rijk aan prachtige stranden (zand, kiezel, beton) met bijbehorende faciliteiten aan de kust (restaurants, cafés), een waterpark, waterfietsen, ligstoelen, parasols en massages. Er zijn ook veel wilde stranden en een naaktstrand en strand voor honden. Een aangename vakantie op een van de stranden wordt ook geboden door de ruime dennenbossen met een waterpark en geneeskrachtige modder. Alle stranden hebben een grote parkeerplaats die niet wordt betaald. Er is een brede promenade aan de overkant van de straat waar veel toeristen komen. De loopbrug was 's nachts verlicht en de banken stonden onder. Er zijn tennisbanen, voetbalvelden, fietspaden, trampolines, pretparken en andere amusementsfaciliteiten voor jongere kinderen. We verhuren appartementen voor maximaal 4 personen. Een kamer is een slaapkamer met twee bedden (tweepersoonsbed). De andere kamer heeft een matras en een slaapbank en er is een eetkamer met een lcd-tv. Alle appartementen hebben een balkon en een groot terras voor een aangenaam verblijf. We hebben een zeer grote parkeerplaats en de mogelijkheid om uw voertuig te parkeren in een afgesloten tuin. De plaats is ideaal voor een rustige familievakantie. Aan de noordkant van het huis is er een prachtig uitzicht op de Velebit van waaruit een aangename berglucht bereikt, en het zuidelijke deel van de stad wordt gezien door de stad en de zee (in de verte). Met de auto arriveert u in ongeveer 5-10 minuten bij de stad Pag, nabij het st

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
U kunt onze girorekening in vreemde valuta betalen als u vanuit het buitenland of op een betaalrekening komt als u een gast uit Kroatië bent. Wij accepteren geen kaartbetalingen. Vooruitbetaling is betaalbaar bij een minimum van 3-4 nachten (afhankelijk van het totale aantal overnachtingen). De toegang tot het appartement duurt niet langer dan 13 uur (vaak eerder) en verlaat het appartement uiterlijk om 10 uur.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Centrum: 90 m
  • winkel: 90 m
  • Restaurant: 80 m
  • Dokter: 200 m
  • Apotheek: 100 m
  • Bank: 200 m
  • Postkantoor: 200 m
  • Busstation: 80 m
  • Sportactiviteiten: 300 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Lili
Helena Lozančić Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Al 30 jaar verhuren wij met succes appartementen in Povljana op het eiland Pag. Veel gasten hebben hun vakantie doorgebracht in onze opmerkingen en recensies op onze facebookpagina \ Apartments Povljana Pag \ u kunt zien dat ze tevreden zijn met onze accommodatie en service. We zijn altijd de eerste gast geweest die tevreden was.

De advertentie Appartementen Lili heeft 11324 keer bekeken sinds 01.06.2019.