Appartement MirjamUgljan Preko - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 80 per nacht
Beschrijving van de woning

Met uitzicht op de stad Zadar, de verre toppen van Velebit en het eilandje Galevac, en gelegen tegenover het zandstrand van Jaz in de stad Preku, biedt appartement Mirjam comfortabele en warme accommodatie voor gezinnen met kinderen, senioren die zoals wandelingen langs de zee, liefhebbers van fietspaden of liefhebbers van een tocht door de Zadar-archipel met een gehuurde speedboot. Appartement Mirjam bevindt zich in een gebouw op slechts 5 minuten afstand. weg van het strand, waar versnaperingen worden aangeboden op verschillende terrassen van cafés en restaurants aan zee. Het duurt slechts 12 minuten om het stadscentrum te bereiken. gemakkelijke wandelingen. De gast kan aan zijn behoeften voldoen door een bezoek te brengen aan de markt, taverne, restaurant, bakkerij en Tommy-supermarkt. Met meerdere dagelijkse bootlijnen tussen de stad Preka en de stad Zadar kunt u de historische waarden van de stad bezoeken, genieten van het luisteren naar het ZEE-ORGEL, een SALUTATIE NAAR DE ZON sturen, en een goede avond entertainment maakt uw vakantie compleet. vakantie. Appartement Mirjam van 54 m2 heeft een woonkamer met keuken, een hal, twee slaapkamers, een badkamer met toilet en een terras.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Aankomsttijd: vanaf 14.00 uur Vertrektijd: tot 10 uur. Reserveren: per e-mail. Vooruitbetaling: 15% van het totaalbedrag vooraf. De voucher wordt per e-mail naar de gast verzonden als bevestiging van de reservering. Betaling van het resterende bedrag van het verblijf vindt plaats bij aankomst in het appartement.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Het voorschot kan worden terugbetaald als de gast de reservering 45 dagen vóór de geboekte aankomstdatum annuleert.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 90 m
  • Strand: 80 m
  • Centrum: 300 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 80 m
  • Dokter: 300 m
  • Apotheek: 300 m
  • Bank: 800 m
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 6 km
  • Treinstation: 6 km
  • Vliegveld: 10 km
  • Haven: 200 m
  • Sportactiviteiten: 100 m
  • Nationaal Park: 15 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats. Wij verwelkomen gasten met een welkomstdrankje. Gasten van het Mirjam appartement kunnen gebruik maken van de ontbijtservice voor €10 per persoon in het nabijgelegen restaurant Vile Dalmacija (buffettafel). Hetzelfde restaurant biedt gasten van het Mirjam-appartement een avondmaaltijd aan voor € 20 per persoon (er zijn 3-4 soorten menu's om uit te kiezen).
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Mirjam
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 11 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Otočec,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Augustus 2023
Ugljan Preko

Een perfect uitgerust appartement, van een tandenstoker tot naaiaccessoires, alles wat je anders thuis zou hebben. De persoonlijk en liefdevol ingerichte accommodatie ligt zeer dicht bij de zee, vlakbij de Tomy-markt en alles wat u nodig heeft voor een werkelijk unieke vakantie. Mevrouw Anita is een geweldige dame die u zal ontvangen en uw aangename vakantie zal garanderen.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Vakantie 2023

Beste Sandra, Bedankt voor je reactie en ik hoop je volgende zomer weer te zien. Wij wensen u en uw gezin het allerbeste uit de grond van ons hart

Laško ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Juli 2022
in 2022

Top appartement, strand heel dichtbij, alles ok, Het enige is dat er geen is een uitwisseling Hehe moord Het appartement is erg goed, het strand is hetzelfde, alleen voor gezinnen

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
KAMNIK,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Augustus 2020
Geweldige vakantie en vriendelijke eigenaren

We waren voor het eerst in dit appartement en het spijt ons niet. Het appartement is erg schoon en voorzien van alles wat je nodig hebt om te verblijven. We waren onder de indruk van het gevoel van huiselijkheid en warmte waarmee je wordt ontvangen door de eigenaren van het appartement. Er is ook een buitengewoon mooi strand in de buurt. Volgend jaar komen we hier zeker weer terug.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Anita Milošić Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Wij wensen iedere gast van Appartementen Mirjam een prettig en ontspannen verblijf, een geslaagde vakantie en mooie herinneringen.

De advertentie Appartement Mirjam heeft 46926 keer bekeken sinds 12.05.2015.