Appartementen OlivaBanjole - Istrië

prijs vanaf € 69 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Banjole en Istrië!
Beschrijving van de woning

APPARTEMENT OLIVA IS eenvoudig en praktisch ingericht, gelegen op de eerste verdieping van een klein gebouw gelegen in een rustig deel van de toeristische plaats Volme. De woonruimte heeft interne communicatie in de vorm van wenteltrappen die de eerste verdieping verbinden met de zolder waar zich een galerij en een kamer bevindt. Het zwembad en de tuin zijn gemeenschappelijk voor alle huurders van het gebouw, en op de begane grond zijn er overdekte gemeenschappelijke paden waar u een aangename tijd in de schaduw kunt doorbrengen. ISTRIANA HOUSE is een vakantiehuis gelegen in hetzelfde dorp. De begane grond heeft een keuken, woonkamer en badkamer. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en nog een badkamer. In een slaapkamer staat een tweepersoonsbed voor twee personen. De tweede kamer heeft drie bedden en nog een extra bed, en deze kamer is geschikt voor 4 personen. In de woonkamer kunnen nog twee personen slapen op een slaapbank. Het huis biedt plaats aan in totaal 6 personen. Het huis heeft een eigen tuin met grill, parkeerplaats, satelliet-tv, twee airconditioning units, gebruik van gedeeld zwembad en internet.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Toeristenbelasting is bij de prijs inbegrepen. De reservering is definitief na betaling van 20% van het totale bedrag op de hostaccount die u ontvangt nadat u besluit te arriveren. De rest van het bedrag wordt bij aankomst contant betaald. Aankomsttijd is vanaf 15.00 uur en vertrektijd tot 10.00 uur. De accommodatie biedt gratis wasgoed en handdoeken. Bij interesse wordt de fietsverhuur contant betaald per fiets en het aantal dagen van boeking. De zwembaden zijn gedeeld en seizoensgebonden, ze zijn geopend in de periode 15.05. tot 30.09. Neem voor alle onduidelijkheden en informatie gerust contact met ons op. We verheugen ons op uw komst.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Beste gasten, u kunt uw reservering 15 dagen voor de aankomstdatum annuleren met 100% restitutie van het voorschot.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 700 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 800 m
  • Restaurant: 600 m
  • Dokter: 4 km
  • Apotheek: 800 m
  • Bank: 800 m
  • Postkantoor: 800 m
  • Tankstation: 800 m
  • Busstation: 7 km
  • Treinstation: 7 km
  • Vliegveld: 9 km
  • Haven: 200 m
  • Sportactiviteiten: 1 km
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Zowel in Appartement Oliva als in vakantiehuis Istriana House is het mogelijk om tegen zeer betaalbare prijzen fietsen te huren. Internet, parkeren, airconditioning en gebruik van het buitenzwembad zijn gratis. In Medulin en Banjole is het mogelijk om georganiseerde excursies te maken en Pula ligt op slechts een paar kilometer van het appartement met al zijn mogelijkheden. In Medulin, het centrum van de Rivièra, kunt u duiken, paardrijden, zeilen, panoramische bezienswaardigheden bekijken, parachutespringen, safaritochten met huurauto's en motorfietsen, enz ... Er zijn veel restaurants in de omgeving met mediterrane en Istrische specialiteiten, met verse vis en de beste olijfolie in de wereld. 'S Nachts is veel plezier gegarandeerd in cafés, nachtclubs, pretparken en restaurants.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Oliva
Mario Vučković Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Mijn naam is Mario Vuckovic, ik ben getrouwd en de trotse vader van twee kinderen. We zijn in het toerisme voor vele jaren en het is een baan die me gelukkig maakt. Gastheer en nieuwe mensen ontmoeten is een voorrecht en verantwoordelijkheid. Ik kijk uit naar elke nieuwe ontmoeting met u, mijn gasten

De advertentie Appartementen Oliva heeft 45138 keer bekeken sinds 16.06.2015.