Appartementen OliverPremantura - Istrië

prijs vanaf € 45 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Premantura en Istrië!
Beschrijving van de woning

Mooi ingericht vakantiehuis Appartementen Premantura vlakbij de zee en het natuurpark van Kamenjak Het Maximilian appartement is geschikt voor twee tot vier personen. Op de tweede verdieping is er een ruim appartement Maximilian met een aparte slaapkamer, badkamer en woonkamer, eethoek en open keuken. Het Maximilian appartement is ingericht in een moderne stijl, de keuken is ruim en goed uitgerust. Appartement Oliver is geschikt voor twee tot vier personen. Op de eerste verdieping bevindt zich een ruim appartement van Oliver met een aparte slaapkamer, een badkamer en een woonkamer, een eethoek en een open keuken. Appartement Oliver is ingericht in een moderne stijl, de keuken is ruim en goed uitgerust. Studio Alex is geschikt voor twee tot vier personen. Ruime studio op de begane grond met een tweepersoonsbed, een slaapbank en een eettafel in de woonkamer, een badkamer en een open keuken. Appartement Alex is ingericht in een moderne stijl, de keuken is ruim en goed uitgerust.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Accommodatieregels Check-in: 16:00 uur Uitchecken: 10:00 uur Vooruitbetaling: 20% Waarborg: EUR 120, 00 restitueerbaar Max. aantal gasten 12 Huisdieren: toegestaan, extra EUR 5, 00 per nacht Prijs is inclusief: BTW, toeristenbelasting en alle vermeld op de startpagina
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 1 km
  • Strand: 1 km
  • Centrum: 50 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Bank: 50 m
  • Treinstation: 10 km
  • Vliegveld: 18 km
  • Haven: 10 km
  • Nationaal Park: 500 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Aan het zuidelijke einde van Istrië ligt het natuurpark Rt Kamenjak. Hier vindt u plezier en avontuur voor het hele gezin! Van Safari Bar heb je het beste uitzicht op dit gebied - waarschijnlijk een van de meest ongewone restaurants aan de Kroatische kust. Hier moet je zeker je huis sangria proberen!
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Oliver
Adrias Tours Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Adrias Tours is een klein maar uitgebreid online reisbureau gevestigd in Medulin. Onze specialiteit is dat wij uitsluitend strikt zijn gespecialiseerd in het gebied van Zuid-Istrië en alles wat in dit gebied wordt aangeboden.

De advertentie Appartementen Oliver heeft 7197 keer bekeken sinds 01.06.2018.