Appartementen RickyPremantura - Istrië

prijs vanaf € 45 per nacht
Beschrijving van de woning

Huis in Premantura, rustige omgeving (200 meter van het centrum van het dorp), 150 meter van de ingang van het Kamenjak-park, strand op 500 meter. . Wifi, airconditioning en satelliet-tv in elke unit. Parkeren op het erf. Alle units hebben een buitenterras.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Aankomst na 13.00 uur, vertrek voor 10.00 uur Bij een verblijf van slechts één dag wordt de prijs verhoogd met 40% Bij een verblijf van twee dagen wordt de prijs verhoogd met 20% Voorschot 30% van het totale bedrag. Een hond of kat is toegestaan tegen een vergoeding van € 5,- per dag Prijzen zijn totaal exclusief airco, wifi en satelliet televisie. Reacties van gasten zijn welkom. Voor alle overige vragen zijn wij bereikbaar
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Er zijn geen aanbetalingen voor het seizoen 2020. U kunt uw accommodatie zonder voorschot boeken en 3 dagen voor uw geplande aankomst annuleren.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 400 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 5 km
  • Apotheek: 5 km
  • Bank: 300 m
  • Postkantoor: 5 km
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 100 m
  • Treinstation: 10 km
  • Vliegveld: 10 km
  • Haven: 5 km
  • Sportactiviteiten: 400 m
  • Discotheek: 10 km
  • Casino: 10 km
  • Nationaal Park: 200 m
Soort strand
Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Ricky
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 11 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Treviso ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Kamer, Juni 2023
Optimaal !!!

Ik verbleef een week in juni 2023 in een van de kamers van deze structuur Uitstekende locatie voor een bezoek aan het Kamenjak-park, met de auto maar ook gemakkelijk met de fiets of te voet. Uitstekende structuur met handige privéparkeergelegenheid, gezellige en schone kamer, perfect voor een verblijf met z'n tweeën. Zeer dichtbij dorpscentrum op loopafstand waar winkels en restaurants zijn. Ik raad het ten sterkste aan!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het italiaans - Bekijk origineel
Ljubljana,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Kamer, Augustus 2022
Mooie ervaring, geweldige gastheren, geweldige locatie!

Ik raad deze appartementvilla van harte aan! Mijn vriendin en ik hadden een geweldige tijd en wilden dat we veel langer hadden kunnen blijven. De locatie is ongelooflijk en het is heel gemakkelijk om een korte wandeling naar een van de prachtige stranden van Kamenjak te maken. Het is ook heel dicht bij het centrum van Premantura, maar nog steeds volledig stil en vredig. De kamer en badkamer waren erg schoon, het bed zeer comfortabel en we sliepen als baby's, het heeft een fornuis en koelkast die niet groot zijn, maar groot genoeg voor regelmatig gebruik, en airconditioning en tv die we niet echt nodig hadden omdat het gewoon zoveel fijner is om de avond door te brengen op het prachtige terras dat uitkomt in een mooie tuin. De gastheer bracht ons ook wat anti-muggenwierook, dus we werden heel goed opgevangen. De gastheerdame is ongelooflijk aardig en meegaand en ze liet ons onze auto na het uitchecken op hun parkeerplaats parkeren, zodat we op onze laatste dag nog een wandeling naar Kamenjak konden maken en konden zwemmen. Al met al was het een mooie en zeer aan te bevelen ervaring en we zijn erg blij dat we besloten hebben om hier te blijven.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Vinkovci,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Kamer, Augustus 2022
Verblijf in Premantura

We verbleven van 13.8.2022. in kamer 2. De accommodatie voldeed aan alle verwachtingen, het is heel netjes en comfortabel, voorzien van alles wat twee personen nodig hebben voor een aangenaam verblijf. De locatie van de accommodatie is erg rustig en het voordeel is de nabijheid van de ingang van het Cape Kamenjak-park, de nabijheid van het centrum van het dorp, restaurants, winkels, stranden, enz. De gastheren zijn uitzonderlijk, erg vriendelijk, meegaand en altijd beschikbaar voor alle vragen. Alles wordt ondersteund door de prachtige natuur, de stranden en de netheid van de zee, waardoor je er zeker nog een keer naar terug wilt keren.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Roberto Folla Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Engels, Duits, Italiaans,
De advertentie Appartementen Ricky heeft 58177 keer bekeken sinds 03.06.2016.