Appartementen TurkPremantura - Istrië

prijs vanaf € 70 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Premantura en Istrië!
Beschrijving van de woning

Volledig ingerichte en uitgeruste appartementen in een gezinswoning. Vredige en rustige omgeving van Premantura vol groen, dicht bij het mooiste en meest zuidelijke deel van Istrië, Kaap. Kamenjak met veel verschillende stranden naar jouw smaak. Grote parkeerplaats, barbecue, tuin. Dicht bij het centrum van het dorp met al zijn voorzieningen. Een oase voor een kwaliteitsvolle en rustige gezinsvakantie. Het is verplicht om u vertrouwd te maken met andere informatie over de accommodatievoorwaarden voor een specifieke accommodatie voordat u een aanvraag indient.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De reservering wordt als bevestigd beschouwd na betaling van 20% van het totale bedrag van de gereserveerde accommodatie. Het resterende bedrag van de gereserveerde accommodatie wordt direct betaald, op de eerste dag na aankomst in de accommodatie. Aankomst in de accommodatie wordt verwacht tussen 15:00 en 20:00 uur. Het vertrek uit de accommodatie wordt verwacht tussen 08:00 en 10:00 uur. De gast is verplicht om de gastheer alle schade of schade die hij in de accommodatie heeft veroorzaakt, te melden. Huisdieren zijn niet toegestaan Feesten zijn niet toegestaan
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 500 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 200 m
  • Apotheek: 3 km
  • Bank: 200 m
  • Postkantoor: 10 km
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 10 km
  • Treinstation: 10 km
  • Vliegveld: 10 km
  • Haven: 3 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Voor het gebruik van de airconditioning wordt een toeslag van EUR 7 per dag in rekening gebracht Schoonmaak van het appartement is een eenmalige betaling van EUR 20
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Turk
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Noov mesto,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, September 2021
Ik raad ten zeerste aan

In september verbleven we voor het eerst in Premantura, in de Turk-appartementen. We waren erg blij omdat de appartementen modern, schoon en ruim zijn. De appartementen liggen in een rustig deel van Premantura, ideaal voor een echte vakantie, en op slechts 3 minuten lopen van het stadscentrum. De gastheren zijn erg aardig en zorgen goed voor hun gasten. We zijn onderweg wat dingen vergeten, en we kunnen ze alleen maar bedanken, dat ze na een paar dagen hier in Slovenië zijn. Zuivere Tien (10)

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Otočec,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juni 2020
Geweldige vakantie

Een van de beste beslissingen was om te verblijven in Apartments Turk - Premantura - Istria. De dame en de heer zijn buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. Zelfs als er iets misgaat, zorgen ze ervoor dat de persoon echt een uitzonderlijke vakantie doorbrengt. De appartementen (we verbleven in twee units) zijn zeer ruim, mooi ingericht en zeer schoon. Op het gazon is voldoende ruimte voor bordspellen. Echt de juiste plek om te ontspannen, als je een actieve vakantie wilt. Kortom, ik kan het van harte aanbevelen. Mijn vrouw en ik komen zeker terug.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Šinka Turk Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
De advertentie Appartementen Turk heeft 42746 keer bekeken sinds 01.05.2016.