Appartement BuricaPrimošten - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 55 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Primošten en De regio Sibrenik!
Beschrijving van de woning

Het appartement is gelegen in Primosten, een van de mooiste plekken in Dalmatië. Mijl van de prachtige stranden, kristalhelder water en veel plezier voor alle leeftijden, een speelplaats voor kinderen, zal u betoveren op het eerste gezicht. Het appartement is ca. 75m2 op twee etezi. De begane grond bewoonbare oppervlakte van 30m2, het is gescheiden airconditioning, een bank, een tafel, een keuken. De keuken is volledig uitgerust met gereedschap voor het bereiden en serveren van voedsel voor ongeveer 8 personen. Badkamer op de begane grond is voorzien van een wasmachine, douche en andere sanitaire voorzieningen. Boven zijn twee slaapkamers en een badkamer. De kamers in het oosten, heeft een balkon, een tweepersoonsbed, een eenpersoonsbed, airconditioning, ingebouwde kast, nachtkastjes. Kamer in het westen, heeft een dubbel bed, en een grote kast. De kamer heeft ook airconditioning. De badkamer is voorzien van douche en andere ondersteunende sanitaire voorzieningen. Wij bieden een parkeerplaats in de voorkant van het huis voor een persoonlijk voertuig. Huisdieren bespreekbaar.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij het eerste contact gasten om de reservering te bevestigen betalen 20% van het totale boekingsbedrag op onze rekening. De rest wordt betaald ter plaatse bij aankomst. Duidelijke en andere dynamiek van betaling op afspraak met de gasten. Aankomst bij het appartement na 14, 00 op de eerste dag van de boeking, oplopen tot 10, 00 overeengekomen dag. Als de gasten meer dan een auto bieden wij een parkeerplaats op de plaatselijke parking tegen betaling. Airconditioning is inbegrepen in de prijs.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 300 m
  • Apotheek: 200 m
  • Bank: 300 m
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 900 m
  • Busstation: 900 m
  • Treinstation: 65 km
  • Vliegveld: 45 km
  • Haven: 900 m
  • Sportactiviteiten: 900 m
  • Discotheek: 2 km
  • Nationaal Park: 30 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
In de Primosten vindt u tal van activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassen te vinden. Mijl van de prachtige stranden kunt u gedurende de dag dat u de ideale locatie om te zwemmen, was een schaduwrijke strand, aan het zicht onttrokken, of zonnig strand vol activiteiten voor kinderen en jongeren. In de zomer 's avonds, een culturele en artistieke programma op zijn plaats en er is leuk voor iedereen, van de plaatselijke disco's waar de gastoptredens van diverse kunstenaars, naar de zomer carnaval en vissers nachten. Iedereen zal iets voor zichzelf vinden. Aan de kade worden regelmatig georganiseerde excursies naar de nabijgelegen natuurparken en resorts, en in het dorp kunt u scooters, boten, etc huren .. Primošen houdt op het eerste gezicht en houdt altijd terugkeren.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Burica
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Mladá Boleslav,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Burica, Juli 2014
Mooie plaats

PRIMOSTEN we bezoeken voor 10 jaar. Om dit appartement dat we terug te keren voor een aantal jaren. De eigenaren zijn erg gastvrij en behulpzaam. Appartement locatie is gunstig gelegen, gelegen in een rustig deel van de stad, in de buurt van het strand en het centrum van de stad, naast de supermarkt. Het appartement is schoon, uitgerust met een koelkast, wasmachine, ruim. Primosten is mooi, heeft zijn charme. Aanbevolen!

Ik zou dit aanbevelen aan : Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Chicago USA,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Burica, Juli 2015
Genoten van ons verblijf!

Een heel mooi appartement op een gunstige locatie en zeer goed geprijsd! Het is zeker een bezoek waard! Het appartement is modern, ruim, schoon en zeer comfortabel. Het is gelegen in een zeer mooie omgeving en een korte wandeling naar alles, maar toch ver genoeg van de drukte en drukke nachtleven rustig 's nachts te zijn. De stad is mooi en heeft veel te bieden. Het is een populaire bestemming voor een goede reden, met dingen te doen bij dag en nacht. We raden het!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Tirepied,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Burica, Augustus 2015
Geweldig appartement!

Geweldig, in het centrum van Primošten, op slechts een paar minuten lopen van het strand. Er is een supermarkt naast het appartement. Ik bleef daar met mijn man en onze twee kinderen. We hebben genoten van de rust in de avond. Het appartement heeft alles wat je nodig hebt en de eigenaren waren erg aardig en behulpzaam. Ik raad het zeker!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Ivana Burica Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Het vriendelijke en onopvallende gastheren, zullen we helpen en adviseren u op elk gewenst moment, maar we zullen niet opdringerig en vervelend.

De advertentie Appartement Burica heeft 13621 keer bekeken sinds 25.02.2016.