Appartementen Villa Flora MarisPrivlaka - De regio van Zadar

prijs vanaf € 35 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Privlaka en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Ons huis heeft 4 appartementen (3 appartementen op de eerste verdieping en één op de begane grond) geschikt voor 2 tot 5 personen. Villa Flora-Maris heeft een privézwembad met hydromassage, waar alle gasten dagelijks van kunnen genieten. Er is ook een grote barbecuetuin bij het zwembad. Daarom kunt u in de schaduw van planten of in ligstoelen volledig regenereren. We zijn gevestigd in een kleine, rustige straat en omgeven door velden. Het grootste en het dichtstbijzijnde strand ligt op slechts 700 meter afstand. Parkeren is mogelijk. Onze appartementen zijn nieuw en comfortabel. We hebben veel moeite gedaan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. En mocht u iets missen of advies nodig hebben, dan kunt u dat altijd aan ons vragen en wij helpen u graag verder.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Check in: 14:00 uur Uitchecken: 10:00 We hopen je snel te zien!
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Gasten kunnen tot 10 dagen voor aankomst kosteloos annuleren. De gast betaalt het totale bedrag in geval van annulering binnen 10 dagen voor aankomst. Als er geen gast komt opdagen, wordt het totale bedrag in rekening gebracht.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 700 m
  • Strand: 700 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 600 m
  • Postkantoor: 1 km
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 25 km
  • Vliegveld: 30 km
  • Haven: 25 km
  • Discotheek: 5 km
  • Nationaal Park: 500 km
Soort strand
Zand, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Dit is de juiste plek om in alle rust te ontspannen van stressvol werk, files en lawaai. We zijn omgeven door zandstranden (de meeste stranden zijn ondiepe zandstranden), dus u kunt degene kiezen die het beste bij u past. Het zeewater is glashelder. En als u het zwemmen en liggen op het strand beu bent, ligt Zadar (een van de mooiste historische steden in Dalmatië) op minder dan 20 km afstand, Nin (een middeleeuwse stad met het beroemde Queens strand en windsurfgebied) op 3 km afstand, Zaton op 5 km (paardrijden, minigolf, duiken, zeilen, tennis) en Vir (bekend om zijn nachtleven en drukke straten) liggen op slechts 5 km afstand
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Villa Flora Maris
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Moravské Budějovice,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Villa Flora Maris, Juli 2018
uitstekend!

Voor wie rust zoekt aan zee is Privlaka een ideale plek. en wat betreft accommodatie is Flora Apartment een duidelijke keuze voor Privlaka. Hoewel het alleen aan de rand van de stad is, maar als er geen uitzicht op de zee is, krijgt u uitzicht op de prachtige bergen in de verte. De eigenaren van het appartement zijn erg aardig. De prijs van de accommodatie is ook prachtig. De kamer was erg schoon en vrij modern. Ik moet gewoon een vakantie kiezen voor meerdere dagen. Vijf dagen lang was er weinig om een ​​fietspad langs de zee uit te proberen, een draaimolen met uitzicht op de zee ... en om de stad en andere snorkelmogelijkheden te leren kennen.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Žana Bošnjak Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Spaans,
Meer informatie over de verhuurder

Wij zijn een klein gezin dat er altijd naar streeft alles te doen om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Ten minste een van ons is altijd hier om u te helpen met alles wat u nodig heeft. Wij wensen u een onvergetelijke vakantie en hopen dat u ons opnieuw bezoekt.

De advertentie Appartementen Villa Flora Maris heeft 28257 keer bekeken sinds 06.05.2018.