Appartementen Nada GlavanPrivlaka - De regio van Zadar

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Eengezinswoning met twee appartementen op een rustige locatie omgeven door groen, dicht bij voet- en fietspaden, geneeskrachtige modder ongeveer 1 km, zandstrand ongeveer 300 m zeer geschikt voor kinderen vanwege de ondiepheid, ... Bedankt voor het lezen van onze advertentie, Glavan Familie

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling bij binnenkomst in het appartement, aanbetaling 30% van het totaalbedrag, aankomst na 15.00 uur, vertrek voor 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 3 km
  • winkel: 70 m
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 3 km
  • Apotheek: 3 km
  • Bank: 3 km
  • Postkantoor: 3 km
  • Tankstation: 4 km
  • Busstation: 20 km
  • Treinstation: 20 km
  • Vliegveld: 20 km
  • Haven: 20 km
  • Sportactiviteiten: 3 km
  • Discotheek: 3 km
  • Casino: 20 km
  • Nationaal Park: 50 km
Soort strand
Zand, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Een welkomstdrankje is bij de prijs inbegrepen, in de omgeving is er de mogelijkheid tot het huren van een boot, een pretpark op ongeveer 1 km, het historische stadje Nin op ongeveer 3 km, TN Zaton op ongeveer 3 km met tal van faciliteiten (paardrijden, boot verhuur, georganiseerde excursies, jetski, gym, .. ) de stad Zadar ongeveer 20 km bijna volledig aangesloten op het fietspad, in het seizoen hebben we groenten uit eigen tuin, we zijn beschikbaar voor alle andere informatie.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Nada Glavan
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 9 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zaprešić,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Juli 2023
Een complete vakantie bij de geweldige hospita mevrouw Nada Glavan

Voor het tweede jaar op rij brachten we de zomer door bij tante Nada. De geweldige ervaring van vorig jaar was voor ons aanleiding om dit jaar 15 heerlijke dagen met het hele gezin door te brengen. Warm, benaderbaar, meegaand. Het appartement is uitstekend, praktisch, schoon. Een terras dat rust biedt in de schaduw van dennenbomen met het getjilp van 12 verschillende soorten vogels, het geluid van krekels en 's avonds met vuurvliegjes, gewoon onbeschrijfelijke schoonheid. 15 dagen zijn voorbij gevlogen, volgend jaar weer 20 dagen. Ik raad het iedereen aan, want het appartement biedt echt alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Zaprešić,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Augustus 2022
Een heerlijke vakantie

Fijne vakantie en zomervakantie. Het appartement is precies hetzelfde als op de foto's, comfortabel, ruim, brandschoon, volledig uitgerust en op een prachtige, rustige locatie, en op slechts vijf minuten lopen van de zee. Mevrouw Nada Glavan is een geweldige hospita die ons thuis liet voelen. Altijd beschikbaar, warm, aangenaam, vriendelijk, uitzonderlijk. Alle lof en hoogste aanbevelingen. Volgend jaar komen we voor een dubbel zo lange vakantie, want bij tante Nada is vakantie gegarandeerd.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Ml. Boleslav,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Juli 2017
geweldige vakantie

Absoluut prachtig, prachtig en ontspannen vakantie. Het hele appartement was absoluut schoon en netjes. De eigenares is erg vriendelijk en behulpzaam. Ik beveel dit hotel in een rustige omgeving. In de omgeving, een paar minuten lopen afstand ligt een zandstrand dat is ideaal voor kleine kinderen, omdat de toegang tot de zee is heel erg traag. Nu zijn we van plan om weer te vertrekken in het appartement Nadi Ms. Glavan.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Nada Glavan Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Welkom, een prettige vakantie wil een familie van Glavan.

De advertentie Appartementen Nada Glavan heeft 75848 keer bekeken sinds 26.06.2014.