Appartement MedićKorčula Prižba - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Korčula Prižba en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Ons appartement ligt op 10 meter van de zee in Prižba op het eiland Korcula. Het huis is een privé-object op een rustige plek met privéstrand met douche. Prižba is een zomerverblijf aan de zuidkant van het eiland Korcula, gelegen aan de kust, vlak bij de zee, ongeveer 5 km lang. Het bestaat uit verschillende kleinere baaien en twee schiereilanden: Ratak en Prišćapac met kiezelstranden. De omgeving is versierd met talrijke wijngaarden, olijfboomgaarden, naaldbossen, rotswanden en prachtige eilandjes (Vrhovnjak, Sridnjak, Crklica en Stupa). Het appartement heeft een ingerichte keuken, toilet-douche, airconditioning, TV / SAT, Wi-Fi, beddengoed en handdoeken. Het appartement heeft een ruim terras en een eigen parkeerplaats. We bieden gasten een grill-plek. Kom en ontdek en ontspan in ons appartement dat geopend is van mei tot oktober.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De betaling wordt in twee fasen uitgevoerd: vooruitbetaling van 20% bij reservering en aankomstdatum.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 1 km
  • Dokter: 8 km
  • Apotheek: 8 km
  • Bank: 8 km
  • Postkantoor: 8 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
We bieden gasten een welkomstdrankje en gebruik van de ligplaats
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Medić
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Stuttgart,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Medić, Mei 2017
Absoluut fantastisch vakantie!

We waren hier voor 10 dagen en het was fantastisch. Het terras met uitzicht op de zee - je naar beneden gaan een paar stappen en kan zelfs springen in de zee. Of gewoon ontspannen op een ligstoel. Er is ook een buitendouche. Onze gastheren, Željka en haar man waren erg leuk! Ze verraste ons van tijd tot tijd met een paar lokale lekkernijen of fruit. Het appartement is onlangs gerenoveerd en de keuken voorzien van top. zuerste je loopt in de keuken, en van daaruit ga je naar de slaapkamer en de badkamer. Die ene heeft geen woonkamer, maakt niet uit. We waren hoe dan ook de hele dag buiten op het grote terras of op de trappen naar de zee. Op loopafstand is een kleine supermarkt op de weg naar Prizba - loopt men ongeveer 10 minuten. Na Prizba kunt u ook lopen, waar er is een geweldig restaurant aan de haven: Danny Riva eerste We hebben een paar uitstapjes naar het eiland - een droom is de steile kust in het zuiden, de vele baaien, het zandstrand in het westen, Korcula Stad of boottocht naar een van de eilanden met echt turquoise water. We kunnen alleen maar aanraden Korcula en vooral de accommodatie Željka. Het uitzicht is geweldig - al was het maar voor dat we zouden terugkomen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Appartement Medic

Beste Ruth, bedankt voor de leuke reacties.

Zreče,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Medić, Augustus 2017
uitstekende ervaring

14dnevni heerlijke vakantie. Zeer mooi appartement en de omgeving. Vriendelijke eigenaren. We zullen terugkomen! Urska, Matjaž en Ajk

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Liptovský Mikuláš,
Erg goed (4/5) Verbleven in Appartement Medić, Juni 2017
juni 2017

We waren twee weken in juni 2017. Het was geweldig. We zullen terugkomen.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het slowaakse - Bekijk origineel
Tea Medić Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Medić heeft 49402 keer bekeken sinds 04.05.2015.