Appartementen PerlaPrizna - Kvarner

prijs vanaf € 35 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Prizna en Kvarner!
Beschrijving van de woning

Het strand is in de buurt van het huis (40 m). In de buurt van het huis zijn er het strand (afstand van het huis is een 3-4 minuten lopen)! Elk van ons appartement heeft een oppervlakte van 50 vierkante meter. De appartementen bestaan ​​uit een keuken, woonkamer, badkamer, slaapkamer en twee terrassen (een met uitzicht op zee en een met een uitzicht op de tuin, olijfbomen en bergen). Tot uw beschikking: Internet, air conditioning, barbecue, waterkoker, koffiezetapparaat, satelliet-tv, TV, 2 terrassen, ligstoelen, parasols, speeltuin voor kinderen, buitendouche, parkeren in de directe omgeving ... Achter het huis is een ruimte voor gezelligheid met grill. Ze geeft toe het is een kleine plaats die vrede, heldere zee, ontsnapping biedt van files. U kunt de praktijk zwemmen, wandelen, fietsen, vissen, duiken, of u kunt ook gewoon ontspannen en zonnebaden. Ze geeft toe dat er tussen Karlobag en Senja, met uitzicht op het eiland. Van erkende heel gemakkelijk kunnen gaan bezoeken: Plitvice Meren, Velebit, Zrće (party), Zadar, Senj, Karlobag.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Ideale aankomsttijd van 14 uur tot 20 uur. Het ideale moment van vertrek tot 10 uur. Toeslag voor airconditioning is EUR 5 per dag, een borg (borg) is 100 euro. Huisdieren zijn welkom in alle appartementen-toeslag. Voor reservering is vereist om 25% van de overeengekomen prijs, en de rest van het betaald bij aankomst aan de eenheid contant te betalen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 40 m
  • Strand: 40 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
In onze appartementen zult u van harte welkom, van harte welkom, om onze traditionele drank en eten! Tot uw beschikking: een barbecue, waterkoker, koffiezetapparaat, satelliet-tv, airconditioning, televisie, 2 terrassen, een kinderspeelplaats, ligplaats, parkeren in de buurt van het huis, Wi-Fi ... Onze glimlach en gastvrijheid zullen tot uw beschikking voor de duur van uw verblijf!
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Perla
Marinka Rukavina Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Dear! Wij hopen dat u besluit om te verblijven in onze appartementen! We zullen alles in het werk om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Wij staan ​​tot uw beschikking! Voor eventuele vragen kunt u contact met ons op, wij reageren zo snel mogelijk!

De advertentie Appartementen Perla heeft 11332 keer bekeken sinds 21.03.2016.