Appartement Nada VlahovPrvić - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 40 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartement of verdieping heeft een slaapkamer met tweepersoonsbed, een andere kamer met twee enkele bedden in de bank in de woonkamer. Vanuit de apparatuur hebben we airconditioning, satelliet-tv, vaatwasser, wasmachine, DVD, Wi-Fi onbeperkt internet, keuken met fornuis, kleine koelkast en groot met een vriezer, koffiezetapparaat, magnetron, koffiezetapparaat, water ... Terras van ongeveer 4 vierkante meter heeft een tafel en vier stoelen. Als u al eerder in Sepurina zijn geweest, we zijn dicht bij de grote kerk, op 100 meter van de zee. Het appartement is gelegen op 5 minuten van het centrum, dus je bent ver genoeg om het lawaai van de cafés en drukke niet horen. Als u met de auto komt, kunt u parkeren in Srima waar je bent parking kosten £ 20 per dag. Als je aankomt in Pula of Srima, hebben we een eigen boot voor je te komen en brengen u naar het eiland. Als je komt in Sibenik, lijndienst rijden 1 uur naar Sepurine, een driving verfraaien passage met de boot door het prachtige kanaal St. Anthony en eilanden die de archipel Sibenik sieren. Van begeleiding duurt 15 minuten rijden en een goede ademhaling 5min.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Wij verzoeken u vriendelijk om een ​​bedrag van 20% van de totale kosten deponeren. Dank u voor uw begrip.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 80 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 100 m
  • Postkantoor: 100 m
  • Discotheek: 100 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Šepurina is echt goed verbonden met het vasteland. Ook met regelmatige boot lijn, rijdt dagelijks) 0-24 uur Taxi boot. Boot van de taxi rijdt u ook kijkt, Srima, Vodice ... dat er geen lijnen van de navigatie te hebben. Het centrum is een oude kerk uit de 17e eeuw, in de buurt van het appartement is er een kerk uit de 19e eeuw. We zijn niet in het centrum, zodat u kunt genieten van de stilte en het zingen van krekels en vogels. Het eiland heeft een prachtig museum van alle innovaties en modellen uitgevonden door Faust. Tot dusver hebben we de meeste bezoekers die naar het eiland komen om een ​​aangename tijd met familie door te brengen had. Het nachtleven gebeurt in Vodice en na door te brengen, terug te keren naar dit prachtige kleine paradijs - Sepurine - blijven ontspannen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Nada Vlahov
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 5 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Januari 1970
Een droomvakantie

Geweldige gastheren die ons begroetten met een glimlach, een warm welkom, uitstekende warme beignets en een fles uitzonderlijke binnenlandse rode wijn bereid door hun zoon. Een prachtig appartement dat straalt van netheid, met absoluut alles wat we nodig hadden voor een meerdaags verblijf in Prvić! We raden onze gastheren mevrouw Nada en meneer Mira ten zeerste aan, die niet alleen een goede gastheer is, maar ook een geweldige dichter die prachtige liedjes schrijft in het lokale dialect die de mooiste gevoelens bij de luisteraar oproepen!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Rugvica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, September 2022
Liefde op het eerste gezicht

Het eiland Prvić is echt liefde op het eerste gezicht. Over de gastheren, alleen de beste. De heer kwam voor ons en in het appartement warme beignets en een kom druiven! Netjes, schoon, met absoluut alles wat u nodig heeft voor een langer verblijf. Zeker aan te raden!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2022
De eerste in het hart

Ik heb een tijdje getwijfeld of ik wel of niet een reactie zou achterlaten, en de reden is dat ik een beetje egoïstisch ben. Warm, hartelijk, gevoelig, gastvrij... dit zijn de scheldwoorden die ik zou gebruiken om de familie Vlahov te beschrijven. De accommodatie is comfortabel en netjes, het bevat alles wat u nodig heeft voor een aangename vakantie. Een gevoel van rust, vergezeld van het getjilp van krekels, is gegarandeerd. We werden verliefd op Prvić.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Nada Vlahov Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Wij hopen dat u tevreden bent met onze gastvrijheid, vrede en rust op het eiland zal zijn, u genieten van de schaduw met koffie, sap, Internet, kinderen zorgeloos die langs de straat, het spelen, of op het strand, de auto weg :).

De advertentie Appartement Nada Vlahov heeft 44555 keer bekeken sinds 11.06.2017.