Appartementen FaustPrvić - Kroatische eilanden

prijs vanaf € per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Prvić en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Appartementen Faust op het eiland Prvic, in Prvic Šepurina. Er is geen verkeer op het eiland, dus het eiland is ideaal voor gezinsvakanties. Twee appartementen bevinden zich op de 1e verdieping van een gezinswoning en een op de zolder, op een rustige locatie op 20 meter van de zee, naast het herenhuis van Faust Vrancic. Op de zolder van het huis is een comfortabel appartement, met 3 slaapkamers; 2 airconditioners, vaatwasser (maximaal 6 personen), TV, terwijl op de 1e verdieping zijn twee appartementen; kleiner appartement heeft 1 slaapkamer (max. 3 personen) en appartement met twee slaapkamers en een drie persoonsslaapbank. Alle appartementen hebben een balkon met uitzicht op de zee. Op de eerste verdieping is er een groot terras met uitzicht op Srim en Vodice, uitgerust met luifels, ligstoelen, tafel, stoelen. Gasten hebben toegang tot een barbecue en een buitendouche. Naast het huren van een boot voor gebruik, maar met een vergunning voor een bootleider. We regelen ook dat gasten bij aankomst en vertrek naar het eiland worden gebracht. Parkeren uw auto is in Srima (op een eigen tuin parkeerplaats rekening 30 kn per dag).

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Tijdens het boeken heeft u een aanbetaling van maximaal 30% van de totale prijs nodig.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 200 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Naast het huren van een boot voor gebruik, maar met een vergunning voor een bootleider. Fietsen zijn beschikbaar. We regelen ook dat gasten bij aankomst en vertrek naar het eiland worden gebracht. Welkomstdrankje.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Faust
Maja Marčić Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Faust heeft 9081 keer bekeken sinds 11.05.2018.