Appartement House BjedovBrač Povlja - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 70 per nacht
Beschrijving van de woning

Huis Bjedov met een prachtig uitzicht op zee vanaf een eigen overdekt terras biedt twee tweepersoonskamers, een keuken met een woonkamer en een extra bed voor twee personen. De volledig uitgeruste keuken heeft een tafel en stoelen, borden, bestek, enz., inductiekookplaat met ingebouwde oven, koelkast met vriesvak, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, vaatwasser, strijkijzer, airconditioning in de woonkamer en slaapkamer nr. 1, android TV, radio, internet (WLAN) gratis te gebruiken. De woning heeft een badkamer met douchecabine en een toilet en een apart toilet met wasmachine. Beddengoed wordt wekelijks verschoond, met een grote en een kleine handdoek/per persoon per week. De prijs is inclusief de verblijfsbelasting.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Aankomst en vertrek in overleg, maar minimaal zeven dagen. Coördinaten van Arizonska-straat 22: 43. 335482, 16. 837032 Betalingsmodel: transactierekening, 30% aanbetaling voor de reservering, de rest wanneer de gast aankomt bij de accommodatie. Als u een huisdier heeft, voor aankomst op aanvraag en een aparte betaling per dag. Aankomst: vanaf 14.00 uur, behalve op zaterdag vanaf 16.00 uur. Vertrektijd: tot 10 uur
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 200 m
  • Apotheek: 5 km
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 5 km
  • Treinstation: 6 km
  • Vliegveld: 7 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement House Bjedov
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2022
Appartement Bjedov

Mijn familie en ik verbleven bij de heer Bjedov en waren erg blij met het appartement en het prachtige terras. Mevrouw Bjedov is buitengewoon gastvrij en beschikbaar voor aanvullende informatie. Het appartement heeft alles wat u nodig heeft voor een zorgeloze vakantie. Het is uitstekend uitgerust. Een bijzonder genoegen wordt geboden door het prachtige terras. Povlja is een kleine rustige plaats met een kristalheldere zee en een klein zoet strand. De plaats biedt alles wat je nodig hebt, een winkel, een restaurant, een pizzeria en een banketbakkerij. Warme aanbevelingen voor Povlja en appartement Bjedov.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
KOČEVJE,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juli 2021
Het opnieuw bezoeken bleek de juiste beslissing te zijn

Mijn familie en ik verbleven drie jaar geleden in Apartman House Bjedov, en zelfs toen werden we overgenomen door het terras, rust en bereikbaarheid van stranden en autovrije winkels. Dus dit jaar hebben we besloten om deze eenheid opnieuw te bezoeken en hebben we ons enthousiasme bevestigd. De wooneenheid is schoon, netjes, regelmatig onderhouden en mooi ingericht. De keuken heeft alles wat u nodig heeft om gastronomische lekkernijen te bereiden. De gastheren zijn erg vriendelijk, aanspreekbaar en beschikbaar voor eventuele vragen. We zijn het meest onder de indruk van het grote terras en de uitrusting (grote tafel, schommel, twee ligstoelen, parasol, ventilator en gordijnen voor nog meer intimiteit). De beschrijving van het object, locatiegegevens, foto's en apparatuur worden gedetailleerd weergegeven in de advertentie. Een aanrader voor gezinnen met kinderen en voor iedereen die 's avonds graag op het terras zit, wat voor maximaal comfort zorgt. De zee is schoon, de stranden zijn geregeld. Er zijn twee winkels in de stad waar je alles kunt krijgen wat je nodig hebt en twee restaurants en een banketbakkerij. Er zijn veel mogelijkheden voor wandelingen.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Ljiljana Bjedov Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Welkom beste gasten! Geniet van de schoonheid van het eiland Brac!

De advertentie Appartement House Bjedov heeft 31113 keer bekeken sinds 13.04.2016.