Appartement JelenaMimice - Regio Split

prijs vanaf € 40 per nacht
Beschrijving van de woning

Een speciale, ander appartement voor u: appartement waar je zal voelen als in zijn eigen nieuwe, persoonlijke, mooi en comfortabel voor wonen appartement. U zult (bij 90m2) vinden: comfortabele, lichte en ruime woonkamer, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Daarnaast is er een groot balkon met een prachtig uitzicht op de plaatselijke haven en de zee. Naar het strand die u niet nodig meer dan twee of drie minuten lopen van het restaurant en cafés op slechts 10 meter.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Boravišnja belasting is inbegrepen in de prijs. Voor reservering is vereist om een ​​voorschot van 20% van de totale prijs te betalen. Het saldo wordt betaald in contanten bij aankomst in de accommodatie. Ideaal aankomsttijd is na 12.00 uur en vertrek tot 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 20 m
  • Centrum: 10 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 10 m
  • Dokter: 12 km
  • Apotheek: 12 km
  • Bank: 12 km
  • Postkantoor: 200 m
  • Tankstation: 12 km
  • Busstation: 100 m
  • Treinstation: 35 km
  • Vliegveld: 40 km
  • Haven: 10 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
De prijs is inclusief een welkomstdrankje en een fles uitstekende lokale wijn.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Jelena
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Chotomów,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6, Juli 2019
stoer

Appartement aan zee, je wordt wakker vanaf het balkon met uitzicht op zee. Een geweldige plek en een geweldige mevrouw Jelena. Puur plaatsen dit jaar gaan we weer veel en ik denk dat het niet de laatste zal zijn.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Banjaluka,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6, Juli 2020
Hemel op aarde

We verblijven al jaren in het appartement van Jelena, dit jaar konden we niet vanwege de situatie met het Corona-virus. Mimice en het appartement zijn ons paradijs op aarde en we komen elk jaar terug. Er is nergens ter wereld zoiets moois. Alleen onze ... Mimice ... En natuurlijk Jelena We houden ze angstvallig voor onszelf

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Mimice .... :)

Bedankt Tamara :)

Sosnowiec,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Jelena, Augustus 2015
Ten zeerste aanbevolen!

Geweldige plek, schoon en ruim, groot balkon op de zee! Leven met "geest " - (! Zelfs van 1891) op de planken meesters van literatuur en filosofen. Maskers en andere souvenirs eigenaren zijn fascinerend, en tegelijkertijd niet interfereren met de vrije uitoefening van meubels en apparaten. Huishoudelijke apparaten nieuw en van hoge kwaliteit. Het dichtstbijzijnde strand ligt op minder dan 20 meter, maar naast de deur zijn er twee meer - veel interessanter :) Naast het restaurant - vrij rustig en vredig, absoluut niet bemoeien met onze rust, net als de haven - kleine - alleen in het belang van de lokale bevolking. Het appartement beschikt over airconditioning, ondanks de warmte gebruiken slechts een keer, want hier is er een aangename, natuurlijke koelte. Badkamers niet erg modern, maar zeer goed onderhouden en feilloos functioneren. Voor ons is alles cool - en in het niet-bindende vrijheid aparte ingang aan de achterkant van het gebouw. Mevrouw Jelena is een charmante persoon die spreekt vloeiend Engels, behulpzaam en respecteert de privacy van haar gasten. We voelden ons als in een hotel. Ongeveer 80 meter van het appartement is er een stand met pannenkoeken, frietjes en hamburgers (redelijk geprijsd). Hoewel het appartement heeft geen parkeerplaats, geen probleem met openbare parkeerplaatsen, moet je een tijdje wachten en vindt altijd wel iets :) Ik beveel het sterk aan. Foto's komen niet overeen met de charme van deze plek! Ik wil hieraan toevoegen dat de zee is zo schoon dat het balkon kunt u de vissen zwemmen in te kijken.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Jelena Mimica Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
De advertentie Appartement Jelena heeft 56200 keer bekeken sinds 15.02.2015.