Appartementen BobbiOmiš - Regio Split

prijs vanaf € 46 per nacht
Beschrijving van de woning

Twee Bobbi-appartementen bevinden zich op de tweede verdieping van een gerenoveerd gebouw in het centrum van Omiš, omgeven door groen, op slechts 20 meter van het oude stadscentrum en 50 meter van het belangrijkste stadsstrand (5 minuten lopen). In de omgeving zijn er talloze cafés, restaurants, startpunten voor diverse excursies (raften, boottochten naar de rivier de Cetina, zipline, historische bezienswaardigheden, kinderpretpark, enz.). De appartementen zijn gebouwd in 2015, voorzien van airconditioning, tweepersoonsbed voor twee, aparte slaapkamer, comfortabele bank voor nog twee (afmetingen 160x200) of één persoon (afmetingen 140x200) in de woonkamer, beddengoed, handdoeken, keuken met elektrische kookplaat ( 2 borden), koelkast met vriesvak, waterkoker, alle accessoires, serviesgoed voor het bereiden en serveren van eten, tafel voor 3 en 4 personen, tv, satelliet, wifi internet. Eén appartement heeft twee balkons, het andere appartement heeft geen balkon. Roken is alleen toegestaan op de balkons.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij het maken van een reservering is het noodzakelijk om een aanbetaling te doen van 30% van de totale prijs van het verblijf. De rest wordt betaald bij aankomst in het appartement. Aankomst na 15.30 uur, vertrek uiterlijk 10.00 uur, zodat het appartement op tijd kan worden schoongemaakt en klaargemaakt voor de volgende gast. Indien het appartement klaar is voor een nieuwe gast, is het ook mogelijk om eerder aan te komen en later te vertrekken. Eén parkeerplaats per appartement is gratis. Een kinderbedje kost 10 euro per nacht. Voor het gebruik van de wasmachine wordt 30 euro per verblijf in rekening gebracht. Wij zorgen voor wasmiddel voor de wasmachine. De schoonmaakservice van het appartement bedraagt 40 euro per verblijf.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 20 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 10 m
  • Dokter: 100 m
  • Apotheek: 50 m
  • Bank: 100 m
  • Postkantoor: 100 m
  • Tankstation: 500 m
  • Busstation: 300 m
  • Treinstation: 4 km
  • Vliegveld: 45 km
  • Sportactiviteiten: 400 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Als u zich zorgen maakt over de veiligheid van uw auto, is er tijdens uw gehele verblijf een parkeerplaats beschikbaar op de bewaakte stadsparkeerplaats (ongeveer 500-700 m van het appartement - parkeren met oprit en parkeerkaart, 7 minuten lopen), op geen extra kosten. Door de ligging in het historische centrum beschikt het appartement niet over een garage of parkeerplaats binnen het gebouw, maar bij aankomst/vertrek voorzien wij u van een tijdelijke parkeerplaats op straat voor het appartement (3m) zodat u kunt uw bagage gemakkelijker van/naar het appartement overbrengen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Bobbi
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Danijela Bobanac Granić Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Hallo, mijn naam is Daniel. Ik ben een moeder van twee meisjes, ik woon en werk in Zagreb. Tijdens de zomer, het helpen van ouders over het huren van twee prachtige appartementen, gelegen in het centrum van Omis. De positie van het appartement is perfect, vijf minuten van het centrum en op dezelfde afstand van het strand, zeer rustige omgeving. Welkom op Kroatië en onze accommodaties.

De advertentie Appartementen Bobbi heeft 46375 keer bekeken sinds 14.07.2015.