Appartementen Villa AlenMimice - Regio Split

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Comfortabele appartementen, modern ingericht met uitzicht op zee.De appartementen die wij aanbieden zijn: Een 4-appartement met twee slaapkamers, modern ingericht, voorzien van een wasmachine en twee airconditioners, met een prachtig uitzicht op de zee (op de tweede Een 2+2 (begane grond) - nieuw ingericht appartement met één slaapkamer en een slaapbank in de keuken, het heeft ook een prachtig uitzicht op de zee en een groot terras aan de voorkant, comfortabel en gezellig voor vier personen. A2 - op de begane grond en A2 - op de eerste verdieping zijn eveneens comfortabel voor twee personen en hebben uitzicht op zee. Nabijheid van de steden Omiš-11 km, Split-36 km, Makarska-23 km, Brela en Baška Voda 13 km - allemaal op korte afstanden, voor het gebouw. Voor alle vragen staan wij tot uw beschikking.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Alle vragen kunnen mondeling worden gesteld op het opgegeven mobiele telefoonnummer of e-mailadres. Inchecken na: 16.00 uur Uitchecken tot: 09.00 uur Na de aanbetaling sturen wij een voucher.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Het voorschot kan niet worden gerestitueerd
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 40 m
  • Strand: 40 m
  • Centrum: 800 m
  • winkel: 800 m
  • Restaurant: 800 m
  • Dokter: 11 km
  • Apotheek: 11 km
  • Bank: 11 km
  • Postkantoor: 800 m
  • Tankstation: 11 km
  • Busstation: 11 km
  • Treinstation: 35 km
  • Vliegveld: 35 km
  • Sportactiviteiten: 11 km
  • Discotheek: 20 km
  • Casino: 21 km
  • Nationaal Park: 100 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
De appartementen beschikken over alle apparatuur die nodig is voor het koken en serveren van eten, evenals beddengoed en handdoeken.Tijdens uw verblijf, terwijl u in het appartement bent, staan wij voor alles tot uw beschikking. Om de wasmachine te gebruiken, dient u contact op te nemen met de eigenaar (alles is bij de prijs inbegrepen, er zijn geen extra kosten). Voor het huis is er een barbecue en parkeergelegenheid voor alle gasten. In het nabijgelegen dorp is er een winkel en diverse cafés en restaurants.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Villa Alen
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 26 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Polska,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2023
A4 augustus 2023

Ik raad het van harte aan. Het uitzicht vanuit de ballon is fantastisch. Steek de weg ongeveer 30 meter over en u bent op het strand. De uitrusting is zeer goed, schoon, er is alles wat je nodig hebt. De eigenaar is geweldig. Met vriendelijke groeten en tot volgend jaar.

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Gospić,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, Augustus 2023
Perfect appartement vlakbij het strand

Het appartement was extreem schoon en netjes, het uitzicht vanaf het terras naar de zee was perfect. Tijdens ons verblijf was het erg rustig, de aanwezigheid van andere gasten in de Villa was niet voelbaar. Het strand is zeer dichtbij, vanuit het appartement hoeft u alleen maar de hoofdweg over te steken. Dichtbij de stad Omiš en Makarska. De prijs is acceptabel. Alle aanbevelingen voor een rustig en ontspannen verblijf!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Kowala,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2023
Ik raad het van harte aan!!!

Hallo, we hebben het genoegen gehad om in juli 2023 bij Mirela te verblijven. Het appartement is super uitgerust, netjes, het uitzicht vanaf het terras van Jardan en het eiland Brac is een sprookje. Hoewel het huis direct naast Jardance ligt, rust en stilte, is het strand letterlijk 50-60 meter verderop. De gastheren zijn aardig en behulpzaam. Ik raad deze plek echt aan omdat het geweldig is dat je kunt ontspannen, kalmeren. Groeten aan Mirele en haar familie.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Mirela Jašaragić Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Wij zorgen voor elke gast, omdat we willen dat u een prettige en onvergetelijke vakantie beleeft. Wij staan voor alles tot uw beschikking. Welkom :)

De advertentie Appartementen Villa Alen heeft 90847 keer bekeken sinds 07.12.2014.