Appartementen AnjaPisak - Regio Split

prijs vanaf € 45 per nacht
Beschrijving van de woning

Huis met appartementen AN J, A is gelegen in een rustig deel van Pisak. Gebouwd op een klif boven de zee, in de schaduw van eeuwenoude olijfbomen. AN J, A. heeft een eigen toegang tot de zee. en onderhouden betonnen zwembad. 2 gravel strand is 3-4 minuten lopen. Tot het centrum is slechts 5-6 minuten lopen. De appartementen zijn uitgerust met alles wat de moderne gast behoefte aan een comfortabel verblijf. Binnen in de tuin, de gasten voorzien van een buitendouche met warm en koud water, en grill met hout en houtskool. Elk appartement heeft een parkeerplaats en het appartement is het mogelijk om een ​​kijkje en op de parkeerplaats hebben. Ons huis gasten kiezen welke verhalen wil gewoon de stilte, prachtig uitzicht op de zee te genieten, op het eiland Brac, Makarska Riviera en de schilderachtige bergen boven de stad Pisak.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Gasten betalen een borg van 100 euro. Het saldo wordt betaald in contanten bij aankomst. Graag verwachten bij aankomst op de 13e 00h. Gasten van de appartementen beschikbaar blijft tot en met 10 00h op de dag van vertrek.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 15 km
  • Apotheek: 7 km
  • Bank: 4 km
  • Tankstation: 7 km
  • Busstation: 500 m
  • Treinstation: 45 km
  • Vliegveld: 65 km
  • Sportactiviteiten: 6 km
  • Discotheek: 6 km
  • Casino: 6 km
  • Nationaal Park: 18 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
De gasten in het appartement welkomstdrankje, zelfgemaakte olijfolie en andere noodzakelijke specerijen en afwasmiddel, en vloeibare handzeep. Elk appartement is de map met de belangrijkste publicaties van onze regio. Procent familieleden vloeiend in E, D, I en F en aangezien we allemaal in het toerisme gewerkt professioneel, we zijn klaar om de gasten te helpen bij het organiseren van excursies, culturele bezoeken monumenten en dergelijke.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Anja
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 13 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Triftern,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, September 2023
Fantastisch

Wij hebben meerdere malen genoten van de gastvrijheid van de familie Boksic en zijn nog steeds erg enthousiast over het prachtige appartement en weten niet eens waar te beginnen. De pittoreske ligging, de hemelse rust, de verfijnde inrichting...etc. Gewoon perfect! Ik wil vooral de warme vriendelijkheid en behulpzaamheid van Jan en Jelena benadrukken, die ons verblijf zo aangenaam mogelijk hebben gemaakt. Nogmaals hartelijk dank voor de tijd die wij met u hebben mogen doorbrengen. Paul en Doris Sigl

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Bijeljina,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juni 2023
Perfect

We zijn momenteel te gast in appartement nummer 3. Alles is perfect, veel beter dan het lijkt op het aanbod. Eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam, netheid op hoog niveau. Rust en natuur zeldzaam aan de Adriatische kust. Genieten in elk opzicht. We zullen zeker terugkomen!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Wetzlar,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio, Augustus 2022
Heerlijke vakantie

We hebben een heerlijke, ontspannende vakantie gehad. De studio is erg mooi en gezellig met een geweldig groot balkon. Er was zelfs een droogrek. De verhuurders zijn erg aardige behulpzame mensen. Mocht u iets missen, dan wordt dit voor u geregeld. Tussen het appartement en de trap naar het strand loopt een pad dat je in een paar minuten naar de haven brengt met een geweldig restaurant waar we de beste vis kregen die we ooit hebben gegeten. Alles was gewoon geweldig en nogmaals heel erg bedankt aan Jelena en Andro We komen zeker terug. bedankt voor de fijne vakantie

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Jelena Boksic Franchini Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Frans,
De advertentie Appartementen Anja heeft 62996 keer bekeken sinds 05.12.2015.