Appartement MimicaOmiš - Regio Split

prijs vanaf € 75 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartement (77 m2) ligt op 2 minuten lopen van het centrum, op de 3e verdieping van een gezinswoning. Het bestaat uit 2 tweepersoonskamers (een met een tweepersoonsbed en de andere met twee aparte bedden die kunnen worden verbonden), comfortabele woonkamer met een bank (2 extra bedden), een woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, een toilet / bad / douche, een terras ( 25 m2) met uitzicht op de zee, het centrum van de oude stad en de nabijgelegen heuvel, wi-fi, airconditioning, wasmachine, vaatwasser, ... Omdat er in het stadscentrum geen mogelijkheid is, wordt er op de openbare parkeerplaats (100 - 450 m) op kosten van de eigenaar parkeren. Alle evenementen (cultureel, onderhoudend, sportief, recreatief, etc.) vinden plaats in de directe omgeving van deze accommodatie. Er zijn slechts 4-5 minuten lopen: een groot zandstrand, vooral geschikt voor kinderen en niet-zwemmers, uitstekende restaurants, cafés, tavernes, markten, winkels, apotheek, ambulance, bank, postkantoor, wisselkantoor, lokaal busstation, excursiehaven ....

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling: aanbetaling 20%, en de rest bij aankomst van de gast in het appartement. Aankomsttijd: op elk moment na 14:00 uur, Vertrektijd: uiterlijk om 9.00 uur Inbegrepen in de prijs: alle belastingen, parkeren, airconditioning, eindschoonmaak van het appartement, wassen van beddengoed en handdoeken, water, elektriciteit, gas, internet en tv.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 70 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 20 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 400 m
  • Apotheek: 50 m
  • Bank: 100 m
  • Postkantoor: 100 m
  • Tankstation: 1.2 km
  • Busstation: 70 m
  • Treinstation: 26 km
  • Vliegveld: 45 km
  • Haven: 90 m
  • Sportactiviteiten: 300 m
  • Discotheek: 25 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
De locatie is met name geschikt voor toeristen die per vliegtuig, trein of bus komen, omdat ze geen persoonlijke auto nodig hebben voor de stad.Voor een rondleiding of excursie is het mogelijk om een ​​goede auto te huren.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Mimica
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 10 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Gdańsk,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Augustus 2019
fantastisch

Super contact vanaf het begin van de boeking. Vlekkeloos e-mailcontact, voor vertrek ontvingen we alle nodige informatie om vlekkeloos naar het appartement te gaan. De eigenaar is een erg aardige persoon en zorgt voor gasten als familie. Het appartement ligt op een geweldige locatie, dicht bij alles en een fantastisch uitzicht vanaf het terras, bovendien volledig uitgerust (vaatwasser, wasmachine, etc.) en de belangrijkste levensreddende airconditioning. We voelden ons thuis. We hopen ooit nog terug te komen. We raden Marta, Hania, Grzegorz, Rafał aan.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Hallo Marta

Bedankt Marta voor de leuke reactie. Je bent een geweldige gast geweest en ik raad je van harte aan als gast bij al je toekomstige verhuurders. Als je weer mijn gast bent, zal dit mijn grootste beloning zijn. Hallo voor het hele team.

Zamość,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juli 2018
grillig

Fantastisch appartement. Woninginrichting geweldig. Zeer goede locatie in het centrum van de prachtige stad Omis. Overal heel dichtbij. Een prachtig uitzicht vanaf het terras. Zeer aardige eigenaars. Strand heel dichtbij. Winkels, pinautomaten, restaurants in de buurt. De stad is prachtig. Bedankt Mario voor een heerlijke vis voor het avondeten, die je voor ons hebt klaargemaakt. Het was heel goed. Ik raad 100% dit appartement aan. Groeten aan jou en je vrouw ... We waren heel tevreden over je. Bedankt Ela Krzysiek Anna en Marek Polska.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Beste Elzbieta, Anna, Marek, Kryzstof

Bedankt voor je vriendelijke woorden. Je was de perfecte gast. Ik hoop dat we alles herhalen wat aardig was voor ons. Mijn huis is voor jou, je familie en vrienden zijn altijd open. Met vriendelijke groet van Rose en Maria.

Omiš,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, September 2015
Jope

Het appartement couldn 't beter worden! Het was precies zoals geadverteerd erg schoon en had een geweldige locatie. De keuken was ook geweldig, dus we hadden de kans om soms te koken voor onszelf. (Het heeft zelfs een vaatwasser !!). Het ligt midden in het centrum van de oude stad naast het restaurant, bars en een minuut afstand van de zee, waar het 's mogelijk om te zwemmen. Meer in het centrum kun je niet zijn! Mario en Rozarija waren geweldige gastheren. Mario gaf ons een warm welkom en soms texted ons als we waren nog steeds genieten van het verblijf. Ook Mario en Rozarija deden hun best om informatie in te winnen voor ons om naar de Plitvice Meren en toen was het duidelijk dat we wilden een auto te huren, Mario regelde dat een vriend van hem konden ons ophalen bij het appartement om ons naar het autoverhuurbedrijf. Aan het einde van ons verblijf, Matea kwam naar het appartement om ons uit te checken. Ze was erg vriendelijk en vroeg ons wat ze kunnen verbeteren met betrekking tot het appartement. Hoewel, we heb 't had aanbevelingen voor haar, want alles was geweldig. Dankzij Mario en Rozarija, we hebben echt genoten. We raden deze plek 100%, en zou graag weer verblijven! Hartelijk bedankt!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Joppe

Dank u voor uw warme woorden. Je was geweldig gasten en voor je niets waren we niet moeilijk te doen. Het was een waar genoegen. We kijken nu al uit naar de volgende zomer en opnieuw plezier met je mee. Hallo iedereen, en Maria van de Rozenkrans.

Toon alle beoordelingen
Rozarija (Ruža) i Mario Mimica Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Gepensioneerd, maar nog steeds met genoeg energie. Mijn vrouw en ik zijn zeer open mensen met een gevoel van gastvrijheid en nieuwe vriendschappen. Een van de dingen die ons gelukkig maakt, is dat we leven in zo'n mooie hoek van de wereld - onze Omis. Tijdens uw verblijf bij ons zullen we niet onnodig bemoeien, maar we zullen zeker proberen om alles te doen om te zorgen dat u zich in uw eigen huis.

De advertentie Appartement Mimica heeft 49156 keer bekeken sinds 30.01.2014.