Appartementen BonacaMimice - Regio Split

prijs vanaf € 70 per nacht
Beschrijving van de woning

We hebben ons huis gebouwd als een gezinswoning met 3 ruime appartementen, een op elke verdieping en aparte grote terrassen. Rondom het huis is er een gemeenschappelijke ruimte met barbecue en tuinhuisje. Het terras biedt een prachtig uitzicht op de nabijgelegen eilanden en het schiereiland Peljesac. Het huis is omgeven door kleine tuinen waar inheemse planten zoals lavendel, rozemarijn, heide, salie groeien en alles is omgeven door handgemaakte traditionele stenen muren. Er zijn ook verschillende olijfbomen waarvan we de vruchten olie maken die we inpakken als kleine souvenirs voor onze gasten. Achter het huis is een grote verlichte parkeerplaats 's nachts, speciaal voor onze gasten. Het prachtige zand-kiezelstrand (300 m van het huis) is te voet of met de auto te bereiken. .

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Hoe boekt u een appartement: 1. U kunt contact met ons opnemen via het bijgevoegde formulier, e-mail of telefoon. 2. We nemen contact met u op om de beschikbaarheid van het appartement (24 uur geldig) en de betalingswijze te bevestigen 3. Om de reservering te bevestigen is het noodzakelijk om 30% van het totale bedrag vooruit te betalen. Stuur ons een e-mail ter bevestiging van de betaling van het voorschot om het appartement voor u vrij te houden. Als u de betaling niet binnen 48 uur doet, dient u opnieuw contact met ons op te nemen om de beschikbaarheid van het appartement te bevestigen 4. Wanneer we de betaling hebben ontvangen, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat de reservering is bevestigd. 5. U betaalt de rest van het bedrag op de dag van aankomst.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 10 km
  • Apotheek: 10 km
  • Bank: 10 km
  • Postkantoor: 200 m
  • Tankstation: 10 km
  • Busstation: 200 m
  • Treinstation: 35 km
  • Vliegveld: 40 km
  • Haven: 300 m
  • Sportactiviteiten: 300 m
  • Discotheek: 10 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
We helpen bij het organiseren van dagtochten naar de eilanden, het binnenland, de kust. Onlangs is er een klimgebied voor sportklimmen ingericht (12 routes van 5-8 categorieën). Boven het huis is een macadamweg die perfect is om te hardlopen, fietsen en wandelen (20 km.)
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Bonaca
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Warszawa,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2022
Vakantie

De appartementen zijn gelegen in een rustige omgeving. Goed uitgeruste appartementen. Op het terrein is er een speciale barbecue en een plek om te rusten op ligstoelen. Er zijn ook olijfbomen en vijgenbomen. Het duurt ongeveer 10 minuten om de stranden te bereiken door een ontspannen wandeling te maken, de afdaling is behoorlijk steil.Er is een supermarkt, een postkantoor, een groentekraam in de buurt. De gastheren waren erg vriendelijk, ze trakteerden ons op vijgen en de kinderen op pannenkoeken. Bij aankomst in een koelkast, Een fles gekoeld water en lokaal bier stonden ons op te wachten. Op de dag van vertrek gaf meneer Ibrahim ons cadeaus in de vorm van een notenkraker, een zakje met gedroogde kruiden en kregen de kinderen een boek van de gastheer. Ik raad aan om bij meneer Ibrahim en zijn vrouw te blijven, als een plek voor een rustige vakantie en als uitvalsbasis voor uitstapjes naar de steden Split, Omis of de Makarska Riviera.

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Pécs,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2021
Familie vakantie

We brachten 10 dagen door in het appartement met kinderen. Het was een geweldige vakantie, iedereen heeft genoten. Het huis is gelegen in een rustige omgeving, omgeven door een grote tuin. Het strand ligt op 10 minuten lopen. De weg is een beetje steil omdat het huis op de heuvel staat, maar in ruil daarvoor maakt het uitzicht vanaf het terras alles goed. Er zijn ook leuke excursies in de richting van het oude dorp en de berg. Ook met prachtig panorama. Het appartement is gezellig, schoon en goed uitgerust, het heeft alles wat zorgt voor een comfortabel verblijf. Onze gastheren zijn oneindig vriendelijk en behulpzaam, bedankt voor een onvergetelijke vakantie!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het hongaars - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Bonaca, Juli 2015
prachtig uitzicht

Mooi en schoon appartement, prachtig uitzicht op de zee. Veel ruimte en groen rondom het huis. Er zijn prachtige twee stranden in het dorp. De gastheren zijn uiterst vriendelijk en beschikbaar voor alle hulp als dat nodig is.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Dank u.

Wil de komentarima.Zadovoljstvo gast bedanken is onze eigen.

Kata Ujević Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans, Frans,
De advertentie Appartementen Bonaca heeft 53718 keer bekeken sinds 28.07.2014.