Villa RadošBrač Supetar - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 40 per nacht
Beschrijving van de woning

VILLA RADOŠ, 4 sterren, is gelegen in het oostelijke deel van Supetar tegenover de groene gordel. Het is slechts een paar minuten lopen van het centrum en het strand. Het heeft in totaal 4 appartementen: 2 verdiepingen tellende 4-kamer appartementen voor max. 6-8 personen, 1 tweepersoonskamer voor max. 2-4 personen en 1 studio voor max. 2 personen. Al onze appartementen hebben grote, volledig en modern uitgeruste kamers en maken zo een ontspannen vakantie mogelijk. Elk maisonnette-appartement heeft 3 slaapkamers (2 driepersoons- en 1 tweepersoonskamer), het souterrain-appartement heeft 1 driepersoonskamer en een woonkamer met een bank, en de studio heeft 1 tweepersoonskamer met een bank. Elk duplex appartement heeft 2 badkamers, een moderne keuken (broodrooster, koffiezetapparaat, magnetron, vaatwasser...), een woonkamer (SAT-smart-TV, hifi, DVD, enz.), en een groot terras en balkon. , en op de begane grond een grote tuin met diverse bloemen en citrusvruchten. Kleinere appartementen hebben elk 1 badkamer en nieuwe apparatuur. Voor de hoofdingang is de parkeerplaats voor 6 auto's en aan de overkant van de straat bevinden zich de grootste supermarkten LIDL, TOMMY en KONZUM.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De reservering wordt gemaakt door een aanbetaling van 25% van de totale prijs vermeld in onze schriftelijke offerte. De overige 75% wordt uiterlijk 3 weken voor aankomst betaald. In alle appartementen zijn een kinderbedje voor een kind tot 2 jaar oud en een kinderstoel beschikbaar tegen een toeslag van EUR 5.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Voor een annuleringsverzekering kunt u contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij. De eindschoonmaak wordt in alle appartementen in rekening gebracht - in die voor max. 8 personen 100 eur, in kleinere 60 eur. In appartementen voor 8 personen wordt een borg gevraagd van 200 euro, in kleinere appartementen 150 euro.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 300 m
  • Apotheek: 300 m
  • Bank: 300 m
  • Postkantoor: 500 m
  • Tankstation: 300 m
  • Busstation: 300 m
  • Vliegveld: 15 km
  • Haven: 300 m
  • Sportactiviteiten: 500 m
  • Discotheek: 300 m
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
VILLA RADOŠ, 4 sterren, biedt onze gasten: 👍4 ruime appartementen met een capaciteit van 2 tot maximaal 24 personen verdeeld over 3 verdiepingen, 👍4 volledig gemoderniseerde en 2 volledig nieuwe badkamers, en modern uitgeruste woonkamers, 👍moderne, comfortabele uitrusting , 👍te allen tijde persoonlijke service, 👍eigen, grote parkeerplaats direct voor de hoofdingang, 👍optimale ligging met grote supermarkten LIDL, TOMMY en KONZUM aan de overkant van de straat, 👍gratis welkomstdrankje.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Villa Radoš
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
a,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Villa Radoš, Juli 2015
Super vakantie.

Ik adviseer iedereen die geïnteresseerd is in goede contact met de eigenaar. Yours Vlado

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
SUPER gasten!

Mooi dankzij uw gewaardeerde lof, gerespecteerd Pawel. Het was een groot genoegen uostiti dus lieve gasten zoals jij. Je zal heel blij zijn als je niet meer kan hosten. Met vriendelijke groet van uw Gaby en Vlado Rados

Vlado Radoš Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Klassieke Gymnasium in Mostar en de faculteit Electrical Engineering in Zagreb. De hele werkzame leven in het bedrijf SIEMENS Duitsland. Court tolk voor Kroatische en Bosnische taal in de rechtbank van Nürnberg-Fürth. In de winter, vooral in Duitsland, en in de zomer in Splitska op het eiland Brac.

De advertentie Villa Radoš heeft 121347 keer bekeken sinds 21.10.2014.