Appartementen Faveria Pula - Istrië

prijs vanaf € 45 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Pula en Istrië!
Beschrijving van de woning

Nieuwe appartementen in het stadscentrum met gratis parkeergelegenheid. De appartementen zijn ruim en comfortabel. De tuin, tuin en terras in het centrum is niet gemakkelijk te vinden en dat maakt onze appartementen uniek. Pula Arena ligt op slechts 100 meter afstand en daarom is de buurt erg aantrekkelijk. Het is een bijzondere belevenis in de zomer wanneer er een filmfestival of een van de vele concerten van grote muzieksterren wordt gehouden, omdat de sfeer in het gebouw zelf voelbaar is. De buurt ligt in het stadscentrum en toch zijn we comfortabel ver verwijderd van het nachtlawaai en is een prettige vakantie ongestoord.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inchecken begint om 14.00 uur Uitchecken duurt tot 10.00 uur. Bij het boeken van uw accommodatie betaalt de klant een voorschot van 30% van de totale reservering en de resterende 70% 30 dagen voor aankomst bij de accommodatie.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
De klant is verplicht om 30 procent van het bedrag te betalen op het moment van boeking en de resterende 70%, 30 dagen voor aankomst.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 20 m
  • Restaurant: 50 m
  • Busstation: 600 m
  • Treinstation: 1 km
  • Vliegveld: 6 km
  • Haven: 300 m
  • Discotheek: 800 m
  • Nationaal Park: 8 km
Soort strand
Zand, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Mogelijkheid tot vervoer vanaf de luchthaven.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Faveria
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Rudolstetten,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+1, Juni 2020
Geweldig appartement op een goede locatie

Mijn vrouw en ik waren in Pula en dit appartement ligt op een fantastische locatie, ongeveer 4 minuten. van het amfitheater. Het appartement is erg nieuw en mooi ingericht en groot. We konden de auto op het erf parkeren. Hij zou weer naar dit appartement komen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Feđa Filipović Aanbieder vanaf 2020
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Het is mijn plicht je te verwelkomen. Ik sta tot uw dienst en zal u zoveel mogelijk helpen. Ik spreek Engels en Duits, ik hou van reizen en ik zal proberen je comfortabel en tevreden te voelen tijdens je verblijf. Als u nog vragen heeft, kunt u deze stellen. U kunt ons ook volgen op onze facebookpagina voor meer informatie en kortingen.

De advertentie Appartementen Faveria heeft 7361 keer bekeken sinds 02.02.2020.