Appartementen BMPula - Istrië

prijs vanaf € 32 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Pula en Istrië!
Beschrijving van de woning

Appartement en kamer bevinden zich op de verdieping van een gezinswoning in de stad Štinjan. De faciliteit is in 2015 gerenoveerd. Accommodatie units zijn comfortabel en volledig uitgerust met alle nodige en noodzakelijke faciliteiten en apparatuur voor onze gasten om van te genieten. Het ligt op 500 meter van de zee en de stranden aan de zuid- en westkant van het resort tegenover het nationale park Brioni. U kunt het strand met de auto bereiken waar u een parkeerplaats of bus kunt vinden of u kunt te voet of met de fiets wandelen. Door de stad Pula, op 5 km afstand van de accommodatie kan worden bereikt met de auto of de lokale bus, en het busstation ligt tegenover onze faciliteit. Het appartement ligt aan de zuid- en westkant van het gebouw en kijkt uit op het rustige deel van de tuin. De kamer bevindt zich aan de zuidkant van het pand en biedt uitzicht op de tuin en de binnenplaats. Achter de faciliteit, in het rustige deel van het park is er een park, en in het bos is er een trimpark met apparatuur voor volwassenen. Op de binnenplaats van het gebouw is een parkeerplaats voor gasten. Gasten kunnen de tuin en de tuin gebruiken om op het eiland te verblijven Warren.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De betaling van de accommodatie vindt plaats op de wijze dat de gast een aanbetaling van 30% betaalt via overschrijving, en het verschil tot het volledige bedrag van de gast bij aankomst in de accommodatie. Gast, behalve voor een vergoeding voor accommodatie en een vergoeding voor algemene schoonmaak in het bedrag van 30 euro. Als garantie voor elk geval, stort de gast een aanbetaling van 100 euro die bij vertrek aan de gast wordt geretourneerd als er een reden is voor de betaling van een schadevergoeding. Als de gast meer dan 60 dagen voor de aankomstdatum de reservering annuleert, wordt de gast terugbetaald. Als de gast 60 dagen en minder tot de dag van aankomst van de boeking afziet, wordt de betaling van de gast niet terugbetaald. Gasten kunnen de accommodatie op de dag van aankomst na 13 uur gebruiken en moeten de accommodatie op de dag van vertrek tot 10 uur verlaten.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Centrum: 4 km
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 4 km
  • Apotheek: 2 km
  • Bank: 4 km
  • Postkantoor: 2 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 4 km
  • Treinstation: 4 km
  • Vliegveld: 7 km
  • Haven: 7 km
  • Nationaal Park: 3 km
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Voor gasten bieden we gratis welkomstdrankje wijn, water, non-alcoholische drank. De units zijn uitgerust met een koffiezetapparaat met gratis keuze en veel koffie en thee. Wij bieden de mogelijkheid om tegen betaling vervoer per boot naar het eiland Vis te regelen, evenals de mogelijkheid om fietsen te huren op verzoek van de gast huurders kosten Kamers en app zijn uitgerust met tv en internet, evenals airconditioners en zijn inbegrepen in de prijs van het verblijf. Eenheden hebben ook sociale spelgames en de app moet playstation4 gebruiken. Gasten die in de kamer verblijven hebben een koffiezetapparaat, waterkoker en een broodrooster en bieden de mogelijkheid om onze keuken te gebruiken voor snelle maaltijden wanneer nodig.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen BM
Biserka Matacin Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Ik ben Biserka Matacin, een 60-jarige gepensioneerde ingenieur. Ik woon in een familiehuis waar uw accommodatie tijdens uw verblijf tot uw beschikking staat, zodat uw verblijf zo aangenaam mogelijk zal zijn. Gasten in mijn huis kunnen zich thuis voelen. Als eigenaar van wooneenheid \\\\ app en room BM \\\\ heet ik u van harte welkom

De advertentie Appartementen BM heeft 11912 keer bekeken sinds 24.05.2019.