Appartementen Villa BubiPula - Istrië

prijs vanaf € 75 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Pula en Istrië!
Beschrijving van de woning

Accommodatie Villa Bubi ligt in een klein pittoresk stadje Stinjan, omringd door zachte stranden, de prachtige Brijuni-archipel en op slechts drie en een halve kilometer van de Pula Arena. In het gebouw van zeven appartementen met airconditioning, met een eigen parkeerplaats onder videobewaking, stenen taverne, tuin met zonnezeilen, buitengrill en Smart TV, kunnen onze gasten alleen genieten van hun ideale vakantie. Villa Bubi heeft als een van de weinige een Tim-studio-appartement dat volledig is ingericht en aangepast voor mensen met een handicap. Alle appartementen hebben hun eigen centrale verwarming, alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning, volledig uitgerust en gemeubileerd, voorzien van draadloze internetverbinding en elk appartement heeft een ingebouwde kluis / kluis en TV-SAT-systeem. . We zullen al onze gasten graag helpen met informatie over andere Istrische bezienswaardigheden, waardoor ze de kans krijgen voor een perfecte vakantie en de ervaring van het ontdekken van een schatkist genaamd Istrië.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Verplichte borg van 50 € voor APP: A, A1, B en B1, voor eventuele schade of storing. Verplichte borg van 100 € voor APP: C, C1 en D, voor eventuele schade of storing. Als er geen schade is, wordt de borg bij terugkomst aan de gast teruggegeven. Toeslagen: 1-3 nachten 25% op de prijs. Aanvullende diensten: - babybedje: 5 € / dag - wasmachine: 5 € / wassen Diensten inbegrepen in de prijs app: airconditioning, centrale verwarming, grenen. belasting, registratie, parkeren, wi-fi eindschoonmaak. De reservering wordt pas als definitief bevestigd beschouwd na ontvangst van een voorschot van 20%! AANKOMST van 14:00 - 22:00 VERTREK van 07:00 - 10:00
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Voorschot restitutie, annulering 1 maand voor aankomst. Bij sterfgevallen, redenen veroorzaakt door een pandemie of een andere reden.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Centrum: 4 km
  • winkel: 400 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 4 km
  • Apotheek: 3 km
  • Bank: 3 km
  • Postkantoor: 1.5 km
  • Tankstation: 1.5 km
  • Busstation: 4 km
  • Treinstation: 3 km
  • Vliegveld: 1.4 km
  • Haven: 4 km
  • Sportactiviteiten: 400 m
  • Discotheek: 4 km
  • Casino: 4 km
  • Nationaal Park: 4 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Wilt u na hard en stressvol werken uw vakantie aangenaam in alle rust doorbrengen en houdt u van grillen, koken in een ketel, grillgerechten of gerechten onder de oven/honingraat en genieten van vers gevangen vis van lokale vissers, dan is Villa Bubi is de juiste plek om te ontspannen voor jou. In de buurt zijn er vele andere zomerattracties, zoals beachvolleybal, duiken, surfen, parasailen, terwijl fietsen opvalt. De MTB-12 lange Fažana-fietsroute laat je kennismaken met de prachtige kust, olijfgaarden, groenblijvende bossen, met uitzicht op de unieke Brijuni-archipel.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Villa Bubi
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Bielsko-Biała,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2022
Ik raad aan !

Ik raad ten zeerste aan, fantastische sfeer

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Dąbrowa Tarnowska,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2022
Ik beveel het van harte aan

We raden Ville Bubi aan, een aanrader voor gezinnen met kinderen en meer, goed onderhouden en uitgeruste appartementen. Zeer charmante omgeving, we raden u van harte aan om daar terug te keren !!!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Dąbrowa Tarnowska,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2022
Ik raad het van harte aan

Geweldige plek, geweldige sfeer, de eigenaar erg aardig en vriendelijk. Een plek die het aanbevelen waard is totdat je er weer heen wilt. Wij bevelen het van harte aan!!!

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Katarzyna Kuźma Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Pools,
De advertentie Appartementen Villa Bubi heeft 36177 keer bekeken sinds 02.12.2019.