Appartementen BijelićKrk Punat - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 40 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartement voor 2 - 4 personen in een rustig deel van Punat op het eiland Krk. WI-FI internet, satelliet-tv en airconditioning zijn beschikbaar in het appartement. Nabijheid van alle voorzieningen: strand, winkels, restaurants, centrum Beveiligde parkeerplaats in de schaduw

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Voor het maken van een reservering is het noodzakelijk om via de bank (IBAN) een voorschot van € 100,- te betalen. De rest van de rekening wordt bij aankomst contant betaald. Aankomst in het appartement is mogelijk na 14.00 uur en vertrek vóór 10.00 uur. De basisprijs in het appartement is voor 2 personen. Voor elke extra persoon op een extra bed wordt de prijs verhoogd met € 12/dag. Elk appartement heeft een extra bed voor 2 personen. Een verblijf van maximaal 3 nachten verhoogt de prijs van de dienst met 30%. Toeristenbelasting is bij de prijs inbegrepen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 400 m
  • Strand: 500 m
  • Centrum: 400 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 300 m
  • Apotheek: 400 m
  • Postkantoor: 400 m
  • Busstation: 300 m
  • Haven: 1 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
De mogelijkheid om een boot te huren tegen een gunstigere prijs voor onze gasten
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Bijelić
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 8 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Pforzheim,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2023
Comfortabel, de eigenaren zijn erg gastvrij en aardig

Een pluim voor de eigenaren. Het appartement is zeer comfortabel en schoon. Allemaal aanraders voor gezinnen met kinderen, die op zoek zijn naar een schone, aangename en rustige accommodatie met voldoende ruimte voor kinderen. De eigenaren zijn altijd beschikbaar. Echt een leuke en gezellige vakantie.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Pentling ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2022
Heel leuk en aangenaam verblijf

We verbleven 10 dagen in het appartement en ik kan alleen maar zeggen dat we zeer tevreden zijn. Het appartement is schoon en netjes, en de eigenaren zijn goed en altijd beschikbaar. Gewoon lovende woorden. Zeker een aanrader als je je zomer in Punat wilt doorbrengen.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2021
We werden niet teleurgesteld!

We verbleven voor de eerste keer in het Bijelić-appartement en we werden niet teleurgesteld. Foto's op internet kunnen vals spelen, maar dit was hier niet het geval, integendeel, het is zelfs beter dan op de foto's! In eerste instantie vonden we de grootte van het appartement leuk, het is overal ruim, woonkamer, slaapkamer, badkamer, terras ... we zijn een gezin met drie kinderen, dus het was belangrijk voor ons. Het volgende dat in het appartement verheugt, is de hoge mate van netheid. Nergens vind je iets vies of stoffigs... maar letterlijk nergens! bv je schuift het nachtkastje erachter geen korreltje stof, kasten, bedden, koelkast, badkamer alles is tip top schoon. Het appartement bevindt zich op de begane grond en is daarom comfortabel en er is geen grote hitte. De gastheren zijn vriendelijk en onopvallend, ze zorgen ervoor dat het goed met je gaat en staan klaar om te helpen. Een heel goed ding over het appartement is dat het een overdekte parkeerplaats heeft. Het appartement ligt niet direct aan zee, maar het is niet erg ver, te voet bereikt u snel een grote winkel en het stadscentrum. De stranden zijn niet erg ver en zijn geweldig om te zwemmen, ze zijn lang, dus er is altijd ruimte, de toegang tot het water is goed, wat dankbaar is voor gezinnen met kleine kinderen. De waardering van het appartement is hier uitstekend verdiend. Groeten van de familie Bijelić, van de familie Šudić.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Milan Bijelić Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Bijelić heeft 58957 keer bekeken sinds 02.12.2015.