Appartementen ŠainKorčula Pupnat - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Als u op zoek bent naar appartementen waar u kunt ontspannen van de dagelijkse stress, weg van de drukte, deze appartementen zijn de juiste keuze voor jou. De appartementen zijn gelegen in Pupnatska haven, de mooiste baai op het eiland Korcula, op 17 km van de stad Korcula. Apartment 1. (Aangegeven door de pijl dichter bij het strand) bestaat uit twee slaapkamers (dubbel bed), ingerichte keuken, woonkamer, badkamer (toilet en douche), en een open haard. Het terras, bedekt met wijngaarden, met uitzicht op het strand en de baai. Het appartement beschikt over een barbeque. Het appartement beschikt over een koelkast en een gasfornuis. Het appartement beschikt over zonne-energie. Afstand slechts 7 meter van de zee. Appartement 2. (pijl naar links op de foto) bestaat uit twee slaapkamers (dubbel bed), ingerichte keuken met een bank en een badkamer (toilet en douche). Aan de voorzijde is een groot terras met uitzicht op het strand en Lastovo. Het heeft een barbeque. Perfecte locatie: 7 m van de zee, geïsoleerd van andere voorzieningen. Ideaal voor wie op zoek is privacy. Het appartement beschikt over zonne-energie.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Voorschot 30% van het bedrag van de totale prijs, omdat grote queries. Voorschot op een bankrekening. De rest van de verblijfkosten voor rekening komen op afspraak. Tijd dolaska- 14:00. Tijd odlaska- 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 30 m
  • Restaurant: 100 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Het strand is meer dan 200 meter, en is deels kiezel en een zanderig, waardoor het ideaal is voor gezinnen met kinderen. Pupnatska haven werd uitgeroepen tot een beschermd gebied en dus ook geen constructieve infrastructuur (geen elektriciteit, de appartementen beschikken over zonne-energie (voor verlichting en het opladen van mobiele telefoon / laptop). 2. appartement heeft een eigen aanlegsteiger en een eigen toegang tot het strand. Het appartement beschikt over een buitendouche, waar het water wordt verwarmd door zonnewarmte. Voor gasten hebben we parkeerplaatsen beveiligd 40 meter van het appartement. Huisdieren zijn toegestaan. Wij bieden de mogelijkheid van het kopen van verse vis, olijfolie, wijn en cognac.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Šain
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Dijana Šain Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Tsjechisch,
De advertentie Appartementen Šain heeft 58918 keer bekeken sinds 23.02.2015.