Appartementen Villa SilvanaRabac - Istrië

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Eengezinswoning met in totaal 4 appartementen, bestaande uit een appartement voor 2 1 persoon, appartement voor 4 1 persoon en appartementen van 2 2 personen en studio 2 1. Studio 2 1, Appartement 2 2 en Appartement 4 1 zijn onlangs gerenoveerd appartementen met gloednieuwe meubels en badkamers. Alle appartementen zijn voorzien van airconditioning. Prijzen worden gevormd op basis van het aantal personen en het type appartement. Het huis is gelegen in het centrum van Rabac, op slechts een steenworp afstand van de eerste stranden en de plaats waar het het startpunt is voor alle toeristische excursies. Alle appartementen hebben uitzicht op de kristalheldere zee en prachtige baaien omgeven door bossen en groen. De familie Jerković zorgt voor uw vakantie. Welkom!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling: contant, bankrekening Reservering: 30% van de totale prijs Aankomst van gasten: vanaf 14 uur Vertrek van gasten: tot 10 uur Mogelijk verblijf korter dan 3 nachten maar de prijs stijgt met 30%. Beddengoed en handdoeken inbegrepen in de huurprijs. Voorwaarden voor annulering van de reservering: Bij vroegtijdige annulering van de reservering betalen wij 50% van het betaalde voorschot terug, en bij annulering tot 7 dagen voor de geboekte vakantie houden wij 100% van het betaalde voorschot. Covid 19 (tot 7 dagen voor aankomst) - bij een positieve test storten wij het volledige bedrag terug, als de limieten open zijn en de test negatief is dan gelden de hierboven beschreven algemene voorwaarden.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Voorwaarden voor annulering van de reservering: Bij vroegtijdige annulering van de reservering betalen wij 50% van het betaalde voorschot terug, en bij annulering tot 7 dagen voor de geboekte vakantie houden wij 100% van het betaalde voorschot. Covid 19 (tot 7 dagen voor aankomst) - bij een positieve test storten wij het volledige bedrag terug, als de limieten open zijn en de test negatief is dan gelden de hierboven beschreven algemene voorwaarden.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 80 m
  • Centrum: 20 m
  • winkel: 20 m
  • Restaurant: 20 m
  • Dokter: 100 m
  • Apotheek: 100 m
  • Bank: 100 m
  • Postkantoor: 100 m
  • Tankstation: 6 km
  • Busstation: 6 km
  • Vliegveld: 45 km
  • Haven: 300 m
  • Sportactiviteiten: 50 m
  • Discotheek: 300 m
  • Casino: 1 km
  • Nationaal Park: 45 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Mogelijkheid om een boot te huren en excursies en andere activiteiten te organiseren. Mogelijkheid om gasten tegen een meerprijs van / naar de dichtstbijzijnde luchthaven te brengen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Villa Silvana
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 50 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Žiri,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Juli 2023
Uitstekend!

Terras met een prachtig uitzicht. Goede locatie. Mooi ingericht appartement. Het pension is erg vriendelijk. 'S Ochtends kregen we uitstekende zelfgemaakte gebakjes. Ik raad aan.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Nagykanizsa,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+1, Juni 2023
Heb een goede week!

Het appartement komt 100% overeen met de beschrijving, op een geweldige locatie, perfect appartement voor 2 personen + kleine kinderen om te slapen, met een groot terras. Schoon, goed onderhouden. Zeer aardige en attente eigenaar en familie. We komen graag terug, we hopen dat we de kans krijgen om dit snel te doen.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het hongaars - Bekijk origineel
Ajdovščina,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+1, Juli 2023
Geweldig

Prachtig...de studio is uniek, het uitzicht is fantastisch....aanbevelen......de eigenaars zijn supervriendelijk...snoepjes stonden 's ochtends op tafel te wachten....

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Branko Jerkovic Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Sloveens,
De advertentie Appartementen Villa Silvana heeft 125047 keer bekeken sinds 06.02.2014.