Appartementen Vila NadaKorčula Prigradica - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Modern ingerichte appartementen, in een zeer rustig deel van het eiland Korcula, gelegen op ongeveer 50 meter van de zee en het zandstrand en 70 meter van het centrum van Prigradica. Alle appartementen met terrassen en uitzicht op zee. Voor elk appartement is er een parkeerplaats met een luifel als zonwering.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij het boeken is het noodzakelijk om binnen 10 dagen 20% vooruit te betalen op de bankrekening van de eigenaar van de faciliteit. Bankrekening in vreemde valuta (EUR) is: OTP BANKA dd Ulica Domovinskog rata 61 21000 Split IBAN: HR 4624070003105332490 REKENING 01009718432 BIC / SWIFT OTPVHR2X Pocrnja Jadranko Prigradica 58/2 20271 Blato, Kroatië Bank (HRK) -rekening is: OTP BANKA 61 21000 Split IBAN: HR 5224070003235323052 Pocrnja Stjepan Prigradica 58/2 20271 Blato, Kroatië Aanbevolen aankomst en vertrek op zaterdag. Toegang tot de appartementen vanaf 14 uur. Het appartement verlaten om 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 2 km
  • Apotheek: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Postkantoor: 2 km
  • Tankstation: 7 km
  • Busstation: 2 km
  • Vliegveld: 100 km
  • Haven: 7 km
  • Sportactiviteiten: 20 m
  • Discotheek: 2 km
Soort strand
Zand, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
We raden u aan om voor de eerste keer naar ons te komen en u hoeft zeker nooit na te denken over waar u op vakantie gaat, want u komt altijd naar uw appartement. LET OP: Voor gasten met een kleine baby is het mogelijk om een babybedje te gebruiken. SPECIALE AANBIEDING VOOR HET SEIZOEN 2021 -Gasten die een appartement boeken voor minimaal 7 dagen in de maand JUNI en SEPTEMBER (6 en 9) hebben nog een dag gratis. -Gasten die in de maand JULI en AUGUSTUS (7 en 8) minimaal 10 dagen een appartement boeken, hebben nog een dag gratis. Mogelijkheid om een diner te organiseren (Dalmatische en Bosnische keuken-barbecue) in overleg met de eigenaar van het appartement. Mogelijkheid om een appartement voor een langere periode te huren natuurlijk met een afgesproken deadline en vergoeding. WELKOM!
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Vila Nada
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Litija,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio+1, Juli 2021
Korcula

Prigradica is een prachtige kleine plaats waar je alles hebt wat je nodig hebt voor een vakantie. De zee is kristalhelder, het strand is mooi en netjes. In de buurt is een kleine winkel en herbergen waar ze heerlijk eten. Het appartement is mooi ingericht, schoon en heeft een prachtig uitzicht op zee. Ik wil ook de eigenaar Jadranko prijzen, die erg aardig is en ons heeft geholpen toen mijn vriendin en ik een dokter nodig hadden.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Ribnica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2021
Prigradica

Prima, wij waren in augustus op vakantie. We zijn altijd vol indrukken, want de zee is kristalhelder, net als het appartement. De eigenaar is erg vriendelijk, maar het dorp is om tot rust te komen omdat er rust is. Probeer het, u zult er geen spijt van krijgen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Rogaška Slatina,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2021
Feestdagen in juli

We hebben een heerlijke vakantie doorgebracht in Prigradica. We hebben genoten van de rust, de kristalheldere zee en de vriendelijkheid van de lokale bevolking. Het appartement heeft een aparte ingang en een prachtig uitzicht vanaf het terras, het is ruim genoeg, het strand, winkel en restaurant zijn dichtbij. De eigenaren zijn erg vriendelijk, we voelden ons meteen thuis. We komen graag terug.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Stjepan Pocrnja Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Wij stellen voor dat u besluit om eerst met ons mee en zeker zal je nooit de behoefte om na te denken waar je naartoe gaat op vakantie, want je komt altijd naar uw appartement. Welkom!

De advertentie Appartementen Vila Nada heeft 51959 keer bekeken sinds 06.11.2016.