Appartementen CiprijanRažanac - De regio van Zadar

prijs vanaf € 65 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Ražanac en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Wij verhuren 4 slaapkamer appartementen van 100 m2 in Ražancac, met uitzicht op de zee. De appartementen zijn zeer geschikt voor twee gezinnen of een grotere - hebben twee slaapkamers met een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden, een woonkamer met een slaapbank voor twee personen - het totale aantal personen van 6 plus 2. Er zijn 2 aparte badkamers met douchecabines en een volledig uitgeruste keuken. Met twee ruime balkons kunt u een tuinterras met barbecue gebruiken, parkeren is beveiligd, huisdieren zijn toegestaan. Aangezien we dit huis voor onze familie hebben gebouwd, willen we dat onze gasten zich thuis voelen en alles hebben wat ze nodig hebben voor een aangename vakantie. Ražanac is een rustige plaats aan de voet van Velebit, op slechts 20 kilometer afstand van Zadar, op 15 minuten rijden, met verschillende verborgen baaien met zandstrand, schone stranden en de zee.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om de reservering te bevestigen, moet de bankrekening van de eigenaar door de eigenaar worden betaald met een maximum van 30% van de huurprijs. Betaling van het resterende bedrag (het totale bedrag verminderd met vooruitbetaling) wordt gedaan wanneer het appartement wordt overgenomen. Check-in vanaf 14:00 uur, uitchecken tot 10:00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 700 m
  • Strand: 700 m
  • Centrum: 700 m
  • winkel: 700 m
  • Restaurant: 700 m
  • Dokter: 700 m
  • Apotheek: 700 m
  • Postkantoor: 700 m
  • Busstation: 25 km
  • Treinstation: 25 km
  • Vliegveld: 30 km
  • Sportactiviteiten: 700 m
  • Nationaal Park: 40 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Ciprijan
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 14 reacties
Zagreb ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6+2, Juli 2021
Kom en ontspan

We proberen de indrukken te verwerken na een heerlijke vakantie bij de familie Ciprijan. In de eerste plaats zou ik de vriendelijkheid en gastvrijheid van onze gastheren, geweldige en warme mensen die ons verblijf in hun mooie en schone appartement nog aangenamer hebben gemaakt. Het appartement is ruim, licht en comfortabel om te verblijven, uitstekend uitgerust met alle apparaten die uw leven gemakkelijker maken. Ražanac zelf, als je met je gezin komt, is dit precies de plek die je nodig hebt: heldere zee, prachtige stranden en een prachtig aangelegde promenade. In het dorp is er een kerk, verschillende cafés, apotheek, winkels, slager, Tisak. Natuurlijk worden de kinderen niet vergeten met een klein park en een kleine speeltuin voor zaalvoetbal. Rust, stilte, een ongelooflijk uitzicht op Velebit tijdens het zwemmen in de zee en de warmte van onze lieve gastheren Cyprian maakten onze vakantie perfect ...

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Warsaw,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Ciprijan, Juli 2018
Prachtig appartement

We hebben genoten van ons verblijf in het appartement van Branko. De plaats was erg schoon, gloednieuw en volledig uitgerust. Het appartement was ruim en comfortabel. We brengen onze avond door in de tuin. Een uitzicht op de zee en de bergen was prachtig. Onze gastheren (Branko en Danijela) waren zeer behulpzaam en ongelooflijk vriendelijk. Het huis ligt in het rustige deel van het dorp. De plaats is heerlijk. Bedankt voor een geweldige vakantie.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
PIANORO,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6+2, Januari 1970
Vakantie in Razanac

We waren gasten in het appartement in Razanac. Met de familie Branko Ciprijan. De gastheren zijn uitzonderlijke mensen. Ze zijn beschikbaar voor al onze verzoeken. Het appartement is erg mooi en vooral heel schoon. Er is alles wat je nodig hebt om een ​​comfortabele voorbij te gaan. Daniela de dochter van Branko Ciprijan, en super. Bedankt voor alles wat je fantastisch bent, zelfs super.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het italiaans - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Branko Ciprijan Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Ciprijan heeft 41164 keer bekeken sinds 03.05.2014.