Appartement DidaRažanac - De regio van Zadar

prijs vanaf € 40 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Ražanac en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Met veel ingebouwde liefde is Apartment DIDA (2 2) een nieuw gebouwd appartement in 2016 en beschikt over een intieme vakantiehoek waar uw gezin zich in uw eigen huis zal voelen. Het bevindt zich op de eerste verdieping van een gezinswoning en heeft twee karakterniveaus. Het bestaat uit de benedenverdieping met woonkamer, keuken en badkamer, en de bovenste galerij op de zolder met een tweepersoonsbed van 160 x 210 cm met opbergelementen voor kleding. Vanaf de bovenverdieping is er een balkon van 4 m2 waarop een mooie bankstel staat. De keuken is volledig uitgerust met elektrische kooktoestellen met een volledige set kookgerei en eetgerei. In de woonkamer zijn er twee driezits, waarvan er één uitsteekt en dient om twee personen te slapen. Het appartement heeft ook een extra bed voor kinderen en een babyvoedingstoel. Het appartement is volledig voorzien van airconditioning, internet is beschikbaar via WI-FI, LED-tv 102 cm met satelliet en binnenlandse kanalen. Het appartement heeft een groot buitenterras van 20 m2.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Aankomsttijd 12: 00-13: 00 uur. Vertrektijd tot 10.30 uur. Verplichte boeking per e-mail om aan uw beschikbaarheidskalender te voldoen. Betaling via banktransactie.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 60 m
  • Strand: 80 m
  • Centrum: 80 m
  • winkel: 80 m
  • Restaurant: 80 m
  • Dokter: 200 m
  • Apotheek: 80 m
  • Postkantoor: 100 m
  • Vliegveld: 35 km
  • Nationaal Park: 25 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
APPARTEMENT LUKA 4 2 is 65 vierkante meter en bevindt zich op de eerste verdieping. Op de eerste verdieping is er een keuken en woonkamer, een grotere badkamer en een grote slaapkamer. De keuken en woonkamer bestaan uit een ruimte met een tafel en stoelen van 6 personen en zijn voorzien van airconditioning. Er is ook een satelliet-tv (82 cm) en een slaapbank 180x200. De keuken is nieuw en voorzien van huishoudelijke apparaten: gasfornuis, oven, kookplaat, fornuis, broodrooster, magnetron, koelkast. De badkamer is groot en heeft een douche, toilet en wastafel. Op dezelfde verdieping is er een grote kamer die is ingericht met 180200 tweepersoonsbed, nachtkastjes, kledingkast en dakraam. Op de begane grond is er een moderne trap, waar de kamer met airconditioning een bed van 160x200, een toilet en een balkon heeft.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Dida
Marina Miočić-Hamidović Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Beste gasten, wij zijn een klein gelukkig gezin dat liefdevol een appartement waar u alles wat u nodig heeft voor een aangename vakantie zult vinden is opgesteld. Nabijheid van de zee en vriendelijke mensen weer terug naar onze Ražanac. Welkom ...

De advertentie Appartement Dida heeft 25837 keer bekeken sinds 28.06.2016.