Appartement Kuća MiletićRažanac - De regio van Zadar

prijs vanaf € 120 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Ražanac en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Huur een hele verdieping in een klein dorpje in de buurt van Zadar nauwkeurig Rtina Miletici. Onze kleine plaats is voorstander ware oase van rust en gezinnen met kinderen die rust en prachtige zonsondergangen willen. Onze unit heeft 3 comfortabele kamers met een tweepersoonsbed en een bank. Elke kamer beschikt over airconditioning, Wi-Fi en een koelkastje. Elke kamer heeft een uitzicht op de zee op slechts 30 meter van het huis. De stranden zijn zandstranden type als vrij gunstig voor de jongere generaties. Onze unit heeft een parkeerplaats en Grill op het strand, wat extra comfort van onze lieve gast vereist. Huisdieren zijn welkom. Restaurants zijn slechts 50 tot 30 meter van het huis, winkel 200 meter in 5 minuten lopen. Wij wensen u veel plezier en niet met ons een onvergetelijke vakantie die wij garanderen door te brengen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betalingsvoorwaarden gaat onderhandeld dat wij regelen via e-mail.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 30 m
  • Strand: 20 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 20 m
  • Dokter: 3 km
  • Apotheek: 3 km
  • Postkantoor: 3 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Bij aankomst bieden wij u een welkomstdrankje, die zal worden voor u klaar in de koelkast als direct na svježenje tijden. Er is een kind dat is alleen bedoeld voor onze gasten en zoals we eerder barbecuen op het strand genoemd.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Kuća Miletić
Ive Miletić Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartement Kuća Miletić heeft 9402 keer bekeken sinds 26.05.2016.