Appartementen Haus KatarinaRažanac - De regio van Zadar

prijs vanaf € 30 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Ražanac en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

House Katarina is gelegen in het kleine vissersdorpje Miletici, tussen de stad Zadar en het eiland. Het heeft twee grote gerenoveerd appartement met uitzicht op de zee. Het huis beschikt over een terras waar gasten kunnen zitten en groene ruimte waar kinderen kunnen spelen. Er is parkeergelegenheid bij het huis. Het strand ligt op 30 meter van het huis. Pebble is ook zeer geschikt voor kinderen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Belasting is niet inbegrepen. Vereiste voorschot van 30% van het totaal. Het saldo wordt betaald in contanten bij aankomst. Het tijdstip van de toegang tot het appartement op de 12e 30 Check out tot 10 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 40 m
  • Strand: 40 m
  • winkel: 3 km
  • Restaurant: 20 m
  • Dokter: 5 km
  • Apotheek: 5 km
  • Bank: 25 km
  • Postkantoor: 5 km
  • Tankstation: 25 km
  • Busstation: 25 km
  • Treinstation: 25 km
  • Vliegveld: 50 km
  • Haven: 50 m
  • Discotheek: 25 km
  • Casino: 25 km
  • Nationaal Park: 50 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Elke gast bieden wij een welkomstdrankje. Tijdens hun verblijf kunnen wijnen en gedistilleerde dranken uit onze wijngaarden en groenten uit onze tuin te proeven.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Haus Katarina
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 5 reacties
Đurđenovac,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2019
Een geweldige rustige plek om te rusten!

We hebben een heerlijke vakantie gehad! Rust en stilte, de stranden zijn niet druk, gewoon iets moois. Eenvoudige accommodatie is gemaakt om te genieten. Reinheid is pure tiende, netheid, alles is zoals het hoort, de eigenaren van het appartement te wensen. Het strand ligt letterlijk op een steenworp afstand van het appartement, mooi en opgeruimd grind. Prachtig uitzicht vanuit het appartement naar de zee, rust en welzijn, welzijn. Op ons verzoek waren de eigenaars daar onmiddellijk opgelost. We vonden het erg leuk, als het geluk en gezondheid is, tot volgend jaar! Dank je wel!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Zory,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Haus Katarina, September 2018
Teresa, Polen, verblijf vanaf 1 09.2018

We zijn net terug en ik ben enthousiast om mijn indrukken van hier te verblijven. We waren met een groep van 8 personen, we hebben beide appartementen genomen. Al bij de ingang zorgden we ervoor dat we ons smaakvol en praktisch voelden, de uitrusting van de appartementen en vlekkeloze netheid. Afbeeldingen geven niet volledig weer hoe het is. Geloof het is veel beter. In het grotere appartement zijn er twee badkamers. Een daarvan bevindt zich in de slaapkamer met toegang tot het terras. Kortom, geweldig. Maar dit zijn materiële dingen. Het klimaat wordt gecreëerd door mensen en de gastheren. ze zijn cool, erg behulpzaam met een hart op de palm van je hand. Ljubica, je bent een geweldige jongedame en je ouders zijn geweldig. Heel erg bedankt voor deze vakantie. Als het gaat om stranden, het is echt heel dichtbij en grind, een leuke plek voor gezinnen met kinderen. In september, weinig mensen, rustig. De stad zelf is klein met een strandbar en twee restaurants, de derde een paar minuten lopen, maar naar de winkel 3 kilometer. Een plek voor wie van een rustige vakantie houdt. We zijn erg blij met de vakantie en bevelen je appartementen aan bij vrienden, omdat de prijs niet zo veel is voor zo veel. Ljubica Katarina Szymon hvala lipa 😁😁

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Budapest,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Haus Katarina, Augustus 2017
Fantastische plek, fantastische gastheren

We houden van dit appartement. We hebben hier meerdere keren een vakantie gehad, en we zijn altijd helemaal tevreden. Het appartement is schoon, het heeft een prachtig uitzicht op de zee, twee van alles (kamers, badkamers, terras, etc.), zodat het perfect is voor gezinnen of vrienden die op vakantie gaan. Het is echt dicht bij de zee, het strand is prachtig, er zijn twee zeer mooie restaurants op loopafstand. De gastheren zijn gewoon perfect en behulpzaam, ze zijn er altijd voor je als je iets nodig hebt, maar zou je nooit lastig vallen tijdens je vakanties. We zijn zeker van plan om weer hier te vakantie.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Ljubica Miletić Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Bezoek ons ​​en ervaar een ontspannen vakantie in een plek vol van aantrekking en gastvrijheid. Hebben een leuke vakantie wensen je familie Miletic.

De advertentie Appartementen Haus Katarina heeft 35998 keer bekeken sinds 10.05.2015.